Heremitage

werving & selectie

Heremitage Werving & Selectie

Holistische screening
Selectie workshops
Trainingen

Het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature of iemand die goed in een team moet passen, of je wilt een heel team om je heen samenstellen. Het blijft een lastige taak en is voor een deel koffiedik kijken. Je moet afgaan op een CV en dat wat de kandidaat vertelt. Het belangrijkste instrument wat we hebben bij selectieprocedures is uiteindelijk ons gevoel. Maar zelfs dat laat ons zo nu en dan in de steek.

Heremitage Werving & Selectie is een niet alledaags bureau. De instrumenten die ingezet worden om de juiste kandidaten te selecteren wijken in zijn geheel af van reguliere bureau’s. Waar zij goed zijn in het verzamelen van een aantal serieuze kandidaten zijn wij gespecialiseerd in het uitfilteren van de juiste man of vrouw uit deze selectie.

Hoe gaan wij te werk?
De groep kandidaten die overgebleven zijn uit de voorrondes komen bij ons in een selectie programma .

Het selectieprogramma:

Individueel gesprek met Marianne Looij die in staat is om via haar heldere vermogens de kandidaat te screenen op energieniveau.
Deelname aan een selectieworkshop waarin de kandidaat uitgedaagd wordt zichzelf te laten zien onder leiding van Marianne Looij en diverse coaches.
Trainingsdag waarbij de specialiteiten en persoonlijke kwaliteiten van de kandidaat zichtbaar worden. Deze dag bestaat uit verschillende onderdelen door verschillende gespecialiseerde trainers gegeven.

Het selectieprogramma kan geheel aangepast worden aan de functie(s).

Wij werken zowel voor werving & selectiebureaus als ondersteuning in de procedure als voor de werkgevers.

Wij zijn ook inzetbaar bij het structureren van afdelingen, probleemoplossing, teambuilding, reorganisaties, re-integratietrajecten enz.

Wilt u alle middelen benutten om uw doelen te bereiken? Maak eens een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Marianne Looij. Zij zal u het “vergeten instrument” graag toelichten. Namelijk: De Taal van Energie.
06 46208450
marianne@heremitage.nl