Heremitage
«Terug naar het overzicht

Thuiswerken. Hoe reset je de energie in je huis.

Thuiswerken? Hoe reset je de energie in je huis!

Normaal gesproken ga je naar je werk en kom je thuis om te ontspannen. De energie in je huis is daar dan ook op afgestemd. Lekker tot rust komen. Je privéleven speelt zich daar af en dat geeft een bepaalde energiefrequentie waar jij je lekker in voelt.

Nu wordt je gedwongen in die zelfde sfeer je werk te gaan doen. Werken doe je in een andere energiefrequentie dan ontspannen. Als dan je partner en kinderen ook aan het werk zijn in huis wordt de energie totaal veranderd. Als de computers uitgezet worden en je wilt aan je privéleven gaan beginnen zit je nog steeds in je werkmodus.

Als je normaal gesproken naar huis gaat, op welke wijze dan ook, heb je de tijd om je werk los te laten en de wind in je haren te laten waaien. Licht en lucht tot je te nemen om te resetten. Verandering van omgeving doet dat met je.

Nu zit je de hele dag in je huis met alles wat je doet. Op een gegeven moment hangt je huis vol energie die er voor zorgt dat je niet meer lekker kunt ontspannen.

Wat kun je hier aan doen?

De volgende techniek is door iedereen te beoefenen. Energie werkt namelijk op gedachtekracht. Stuur maar eens in gedachten een harde nee naar iemand die een verhaal zit te houden. Die hapert en stottert op dat moment. Mits ze zich met je verbinden en niet tegen het plafond praten.

Je gaat rustig zitten ergens in je huis. Plek maakt niet uit. Je visualiseert een lichtplafond op het bovenste plafond van je huis. Dus heb je een puntdak dan is het daar, woon je in een appartement is het gewoon je plafond. Nu duw je het lichtplafond rustig door je hele huis naar beneden waarbij alle energie die in het huis hangt naar beneden gedrukt wordt. Onder je huis zet je een grote witte roos met een enorme afzuiginstallatie. Via die witte roos stroomt alle energie via de steel diep de aarde in. (in het appartement kun je langs de muren stelen laten lopen) Je drukt het lichtplafond helemaal tot onderin het fundament van je huis. Dan vul je van bovenaf je huis op met licht en liefdesenergie. Prachtig wit regenbooglicht omvat alles.

Als je nu om je heen kijkt is het net of je scherper kunt zien. De mist is opgetrokken.

Je zou dit dagelijks na je werk kunnen doen zodat de spanningen uit je huis zijn. De werkenergie weg en je weer van je huis een ontspannen plek hebt gemaakt.

Vergeet vooral niet naar buiten te gaan op de dag zodat je ieder geval licht en lucht krijgt. Al ga je op het balkon staan met je koffie of thee. Alle beetjes helpen.

Heel veel succes!

Met warme groet,

Marianne Looij

paddestoelen

 

 

 


«Terug naar het overzicht