Heremitage
«Terug naar het overzicht

Paranormale kinderen

 

In facebook en dergelijke kom ik schrijnende verhalen tegen van kinderen die erg gevoelig zijn en/of paranormaal begaafd die in handen van de psychiatrie zijn gevallen. Deze kinderen krijgen medicatie waar ze meestal heel slecht op reageren. Hun waarneming wordt weggezet als afwijkingen en als zodanig behandeld.

De wereld die deze kinderen waarnemen staat niet in de boekjes van de GGZ. In mijn eigen jeugd had ik besloten niet meer te zeggen wat ik zag. Mijn ouders konden er niets mee en ik kreeg straf omdat ze vonden dat ik met dingen spotte. Tot aan mijn 32e jaar had ik niet in de gaten dat ik wereld anders zag dan een ander. Lijkt heel dom, zo voelde het ook toen ik erachter kwam, maar je kunt niet door de ogen van een ander kijken. Het was wel een bevrijding om te ontdekken dat er eigenlijk niets met mij aan de hand was. Ik zat op een hogere frequentie waar te nemen dan een ander. En ik kon schakelen in die frequenties. Dus ik kan naar beneden in frequentie zodat ik aards kan waarnemen. Ik kan omhoog als ik “aan” wil. Dat maakt het leven een stuk prettiger. De regie hebben over je gevoeligheid.

Een voorwaarde om dat te kunnen is dat je gronding in tact moet zijn. Meestal zijn de paranormale kinderen helemaal niet geaard en leven als een ongeleid projectiel wat volledig reageert op hun omgeving in plaats van de ze zelf bepalen of ze iets wel of niet willen waarnemen of voelen.

Medicatie zal ze dus niet helpen om dit te leren. Aftoppen van het zenuwstelsel maakt zombies van gevoelige mensen.

Als we de gronding herstellen door een schoning van het energiesysteem, zijn deze kinderen in staat te leren omgaan met hun gevoeligheid. Het streven is dat ze kunnen leren schakelen in hun frequenties. De regie in hun leven krijgen. Hun twee hersenhelften leren inzetten bij het studeren. Dit geldt voor kleine kinderen maar ook studenten die zich moeizaam door de colleges slepen.

Een eerste schoning en oefeningen voor thuis geeft meestal al een basis . Het is afhankelijke van de problematiek hoe vaak ze op herhaling komen.

De werkwijze van Geestelijke Heelkunde is te vinden op deze site.

Voor vragen of informatie Marianne Looij 0646208450.

 

moeder en kind


«Terug naar het overzicht