Heremitage
«Terug naar het overzicht

Nasleep na ziekte.

Nasleep na ziekte

Op dit moment kampen veel mensen met restklachten na hun besmetting met het Coronavirus. Zowel mensen die in het ziekenhuis zijn behandeld, als die thuis zijn uitgeziekt, klagen over vermoeidheid, concentratiestoornis, smaakverlies, slecht slapen, angsten, hoofdpijn enz.

Regulier komt men niet verder als symptoombestrijding. Er is geen passend behandelplan waar deze menen mee geholpen zouden kunnen worden.

Op het moment dat iemand erg ziek is, met hoge koorts of zelfs in coma aan de beademing gebeurt er op energetisch niveau ook een heleboel. Je bewustzijn gaat ieder geval flink uit zijn gronding. Dat is logisch want als het fysieke lichaam niet comfortabel is of pijn doet dan gaan we met ons bewustzijn een stukje hoger zitten zodat de waarneming op het fysiekeniveau verminderd. Je voelt dan het ongemak of pijn veel minder. Je aandacht verplaatst zich als het ware en daardoor is het beter te dragen.

Als je kunstmatig in slaap gehouden wordt gaat je bewustzijn nog verder de hort op. Je komt dan veelal in de “astrale wereld” terecht. Dat is de plek waar bij drugsgebruik mensen ook vaak hun horroravontuur beleven. Deze ervaring kan voor angsten, slaapstoornissen, en nog een scala aan verstoringen zowel fysiek als psychisch opleveren.

Om deze klachten te behandelen zal er op energieniveau gewerkt moeten worden. Met praten of masseren gaat het niet over.

De behandeling die op holistische basis plaats zou kunnen vinden is een energetische schoning waarbij ook de gronding wordt herstelt. Mensen die in het ziekenhuis hebben gelegen hebben ook vaak last van entiteiten. Er gaan nu eenmaal veel mensen dood in een ziekenhuis. Die nemen niet allemaal hun kans om naar het licht te gaan. Als je in een coma gehouden wordt bewoon je niet je eigen lichaam. Je bent er een flink stuk uit. Dus ontvankelijk voor indringers.  Een ontgifting van het fysieke lichaam met behulp van acupunctuur of bioresonantietherapie. Met gezonde voeding en beweging moet dan het fysiek weer op kracht komen.

Wat we ook zien bij mensen die door Corona geveld zijn geweest en regelmatig getest en/of gevaccineerd dat het menselijk energiesysteem behoorlijk in de war is. Een deel ervan heeft zich losgekoppeld waardoor het systeem als zodanig niet optimaal kan functioneren. Dit heeft behoorlijk wat invloed op je psyche en op je fysieke gezondheid. Wij horen van mensen dat ze niet meer “zichzelf” zijn. Ook voor dit probleem is een energetische schoning en herstel van het energiesysteem erg belangrijk. Het gaat niet vanzelf over.  Om weer vol in je kracht te komen en je gevoel weer op orde te krijgen is een healing van je energie en een ontgifting van het fysiek een noodzaak.

Er zijn pleisters die je onder je voeten kunt plakken snachts. Als je ziet wat een viezigheid er via je voetzolen uit je lichaam komt zul je verbaasd zijn. Een voetenbadje dagelijks helpt ook goed. Je moet je gifstoffen kwijt. Zowel het virus wat je cellen heeft opengemaakt waardoor de gifstoffen uit je cellen vrijkwamen en eventuele medicijnen hebben je lichaam ernstig vervuild. Dus reinigen. Drink veel water. Dat spoelt je organen schoon. Eet biologisch en verantwoord.

 

De cliënten die ik heb gehad met bovenstaande ervaringen zijn na 1 sessie weer terug in hun lichaam waardoor veel klachten al verdwijnen. Daarna vraagt het fysieke lichaam om aandacht en schoning.

Met warme groet,

 

Marianne Looij


«Terug naar het overzicht