Heremitage
«Terug naar het overzicht

kinderen met couveuse start

 

Een prachtige uitvinding de couveuse voor te vroeg geboren kindjes maar het is niet zonder consequenties in het leven van deze mensen. Veel kinderen die in de couveuse hebben gelegen ontwikkelen zich als huilbaby, slapen slecht, zijn onrustig en hebben soms ook fysieke klachten als darmproblemen, huidproblemen, longaandoeningen, slechte weerstand enz.Gelukkig zijn tijden veranderd en beseft men dat contact met de ouders van levensbelang is.

Veel kinderen ervaren veel pijn in de couveuse. Van slangen, infusen, bloedprikken, de longen die nog niet af zijn. De medicijnen met hun bijwerkingen. Zo klein en al vol met chemische stoffen . Noodzakelijk waarschijnlijk maar wel zeer oncomfortabel voor de baby.

De energetische effecten van deze periode zijn ook enorm. Als een baby ongemak ervaart gaat het bewustzijn naar een niveau buiten het fysieke lichaam. Ons menselijk energiesysteem bevat meerdere frequenties zodat we buiten ons fysiek kunnen treden. Dan voel je niet wat op het fysieke niveau allemaal gebeurd. Ook al ligt een baby 1 dag in de couveuse, het heeft al gevolgen op dit energieniveau. Het vervelende is dat deze verschuiving van frequentie veelal niet vanzelf over gaat. We noemen het gronding als het energiesysteem goed met de aarde is verbonden zodat de uitstroom van energie en het opladen van energie goed kan functioneren. Als de gronding niet goed werkt kan de energie die je in de dag opdoet niet voldoende wegstromen. De instroom van fijne aarde energie werkt ook niet optimaal. Deze verstoring van energiestromen die dus door de couveuse tijd kan zijn veroorzaakt is te verhelpen. De verstoring zit op energieniveau en moet dan ook met energie worden opgelost.

Recent kwam een 2 jarig mannetje bij mij in de praktijk die geen oog dicht deed in de nacht. Hij lag te huilen en te headbangen. Ook hij had in de couveuse gelegen. Had enorme pijn van de slangetjes in zijn neus gehad. Had zich erg onveilig gevoeld in het ziekenhuis. Zijn ouders mochten in het gewone ziekenhuis niet bij hem slapen. VRESELIJK voor een klein baby’tje. (Als artsen toch eens zouden beseffen wat de consequenties hiervan zijn zou naast elk babybed een volwassenbed voor de vader of moeder staan.

Slechts 1 sessie was nodig, waarbij ik zijn energiesysteem heb geschoond en weer goed in zijn gronding heb gezet. De invloeden van het ziekenhuis heb weggehaald. De verbinding met zijn ouders heb geschoond want die staan vanaf de geboorte op angst en bezorgdheid. Deze maak ik altijd schoon zodat ook dat op een ontspannen stand komt te staan. Dit lieve mannetje sliep direct de eerste avond na de healing als een roosje.

Bij sommige kinderen is de oorzaak complexer maar over het algemeen, als het probleem alleen in het energiesysteem zit, bereiken we snel goed resultaat. Als er nog fysieke ongemakken zijn vragen die ook aandacht om goed te herstellen. Deze kinderen zijn al zwaar toxisch belast door alle medicijnen. Het zou dan ook raadzaam zijn om het vaccinatieprogramma kritisch te bekijken en de hele waslijst niet in 1 keer op hele jonge leeftijd toe te dienen. Je kunt ook alleen het hoognodige doen of later en verspreid. Of met homeopathie oplossen. Kies je toch voor vaccineren laat ze dan ontstoren. Vergeet ook niet baby’s water te laten drinken. Als het andere gaat in het lichaam als voedsel.¬† Water voorkomt verstopping en geeft het lichaam de kans te ontgiften.

Ook volwassen mensen kunnen nog steeds last hebben van hun te vroege start in hun leven. Daar is op dezelfde manier iets aan te doen.

Mijn motto is; doe wat aan de oorzaak dan verdwijnen de symptomen.

Met warme groet,

 

Marianne Looij

schelp


«Terug naar het overzicht