Heremitage
«Terug naar het overzicht

hoofdletsel voorbij? Maar je blijft klachten houden.

CVA, hersenbloeding, TÍA, hersenschudding voorbij? Maar je blijft klachten houden.
Na hoofdtrauma blijven mensen vaak restklachten houden als; slecht kunnen concentreren, hoofdpijn, duizelig, vermoeidheid, overgevoelig voor prikkels als veel mensen, geluid, straling. Last van obstipatie, libido, koude ledematen enz.
In mijn praktijk heb ik veel mensen ontmoet die deze klachten hadden nadat ze hoofdtrauma hebben gehad. Of ze nu een hersenschudding door een val hebben opgelopen of ernstiger. Als het hoofd erbij betrokken is zie je een zelfde soort restverschijnselen. Wat is er aan de hand waardoor deze klachten blijven terwijl het hoofd allang genezen is? Het fysieke lichaam heeft zich hersteld van het trauma echter het energetisch deel nog niet. Het aura is omhoog geschoven zodat er geen gronding meer is. Er dus ook geen normale ontlading van energie plaats vindt. Er geen oplading vanuit de aarde is. Gevolg hiervan zijn bovengenoemde symptomen. Allemaal terug te herleiden naar niet goed gegrond zijn.
Gronding wordt overal wel een beetje beschreven maar niet volledig uitgelegd. Ook hoe te gronden wordt op verschillende manieren aangegeven. Goed aan je voeten denken, bewegen, yoga, tai-chi enz. Maar als er een energetische blokkade in je energiesysteem zit kun je bewegen wat je wilt maar de boel komt niet naar beneden. Daar heb je hulp bij nodig. Een energetische schoning waarbij de blokkade wordt opgeheven zodat het aura en chakra’s allemaal hun werk weer kunnen doen geeft onmiddellijk verbetering tot zelfs volledig herstel. Diverse mensen die in de revalidatie uitbehandeld zijn heb ik mogen helpen. Resultaat was dat ze de draad van het leven weer konden oppakken.
Deze restverschijnselen kunnen ook optreden na een auto ongeluk, whiplash, botbreuken. Ieder geval als je je naar geschrokken bent of erge pijn hebt gehad schiet men over het algemeen “uit zijn lijf” Je bewustzijn gaat naar boven waardoor je de pijn in je lichaam niet of nauwelijks hoeft te voelen. Bekent is dat als er iets ergs met je gebeurt ons bewustzijn er even niet bij wil zijn. Alleen als het nare voorbij is gaat het terugkeren in je lijf niet helemaal vanzelf in  de meeste gevallen. Ook na operaties treed dit vaak op. Dus ook dan kan een schoning van het energiesysteem enorme vooruitgang betekenen.
Naast dat ik dit zelf doe heb ik Inmiddels een behoorlijke hoeveelheid mensen opgeleid, door het hele land heen, die deze schoning heel goed kunnen doen. Voor informatie of adressen stuur even een email naar marianne@heremitage.nl
We bestaan nu eenmaal niet alleen uit een fysiek lichaam maar zijn uiteindelijk bewustzijn. Deze twee behoren samen te gaan waardoor we ons goed voelen. Verstoring is bijna nooit alleen fysiek. De reguliere zorg kan inmiddels hele knappe dingen als het fysiek mis is maar zodra het energetisch is snapt men er niets meer van. Vandaar dat de, uiteindelijk oorspronkelijke geneeskunde, hier antwoorden op heeft. Daar wordt het energiesysteem serieus genomen.
Doe je voordeel ermee!
met warme groet,
Marianne Looij


«Terug naar het overzicht