Heremitage
«Terug naar het overzicht

Herstel Healing

Herstel healingDSC01774

Je bent ziek geweest of geopereerd, een ongeluk gehad, iets gebroken, hersenschudding of erger. Nu is je fysieke lichaam herstelt maar je voelt je nog slap, moe, geen focus, down, je lichaam is niet in conditie terwijl de aandoening over is. Dit noemt men vaak restverschijnselen.

Waar men meestal aan voorbijgaat is dat als er iets met je fysieke lichaam aan de hand is dit ook invloed heeft op het menselijk energiesysteem. Bijna in alle gevallen is je gronding verstoord geraakt. Op het moment dat je fysieke pijn ervaart of een narcose krijgt ga je uit je gronding.

Als je als metafoor het huis neemt ga je als het ware op zolder of zelfs op het dak van het huis zitten. Dan ervaar je de pijn veel minder en in geval van narcose verlaat je je fysiek . Het is uiteindelijk een geestverruimend middel wat je krijgt toegediend. Fijn dat het bestaat want het stokje tussen je tanden en een fles drank is geen alternatief.

Het probleem is alleen als de narcose is uitgewerkt je niet als vanzelf weer optimaal in je gronding terug komt. Vaak is er aan je gesleuteld dus heb je in meer of mindere mate pijn. Dat is een helingsproces. Maar als de pijn over is komt de gronding in veel gevallen niet vanzelf terug. Soms duurt het jaren, soms gebeurt het helemaal niet en blijven er klachten die door de artsen niet te duiden zijn.

Wat kun je doen om de restverschijnselen op te lossen en je gronding te herstellen?

Als er een energetische verstoring is los je dat op met energie.

Het antwoord is Herstel Healing. Een healing gericht op het oplossen van de energieverstoringen die ontstaan zijn tijdens ongeval, behandeling of ziekte.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je gaat lekker zitten in een comfortabele stoel en ontspant. Vervolgens ga ik je hele energiesysteem schonen en resetten. Het kan zijn dat door je ziekte of ongeval ook andere onderliggende zaken zijn getriggerd. Ook die worden geschoond. De puzzel van het waarom het je overkomen is wordt hierin meestal ook duidelijk.

Na 1 sessie sta je weer met beide benen op de grond. Ook als je fysieke lichaam nog niet helemaal is geheeld is herstel healing aan te bevelen. Het genezingsproces kan veel sneller gaan als je energiesysteem optimaal kan functioneren.

Naast fysieke aandoeningen is herstel-healing ook in geval emotionele verstoringen de manier om weer in je kracht te komen. Als eerst de gronding wordt herstelt zal een cognitief traject sneller en effectiever zijn.

Je bent niet alleen een fysiek lichaam, je bewustzijn woont erin. Als je bewustzijn niet meer “het hele huis” ter beschikking heeft maar “op kamers”¬† is gaan wonen wordt het hoog tijd voor een sessie

HERSTEL HEALING

 

Met warme groet,

Marianne Looij

 

Voor info: www.heremitage.nl

0646208450

 

 

 


«Terug naar het overzicht