Heremitage
«Terug naar het overzicht

Hersenschudding of erger en je blijft moe en uitgeput.

Als mensen hoofdtrauma oplopen zoals hersenschudding, schedelbasisfractuur enz. heeft dat ook energetisch gevolgen. Als je namelijk zoveel pijn in je hoofd hebt wil je die pijn liever niet voelen en, om het eenvoudig uit te leggen, schiet je uit je lijf met je bewustzijn. Daardoor voel je veel minder wat er in je fysieke lichaam gebeurt en dwing je jezelf om te gaan liggen. Blijf je staan val je om. Je voelt je duizelig, misselijk, draaierig. Als je voldoende rust neemt en je lichaam herstelt zich weer komt het nogal vaak voor dat het energiesysteem wat in een “overlevingsstand” was gaan staan (dus uit je lijf geschoten) niet vanzelf terugkomt uit deze schok. Dus de gronding van het energiesysteem herstelt zich niet. De klachten die men dan heeft zijn vreselijk moe, duizeligheid, niet kunnen concentreren, koude handen en voeten, totaal onbehagen, niet meer kunnen “voelen” met je hart, klachten in de onderbuik en organen, obstipatie enz. Meestal als je dan even gaat liggen knapt het een beetje op.

Over niet gegrond zijn heb ik al diverse publicaties geschreven. Maar bij dit soort ongevallen krijgt het te weinig aandacht dat er energetisch ook iets aan de hand is. Deze zelfde restverschijnselen komen voor na narcose, CVA, TIA, whiplash, hersenvliesontsteking enz.

Wat wij hier aan doen is het energiesysteem uit de schok halen en het hele systeem een schoning geven waardoor alles weer naar behoren gaat functioneren en de fysieke aandoening verder kan herstellen. Een healingsessie duurt 2 uur voor volwassenen en voor kinderen 1 uur. Dat komt omdat kinderen hun systeem nog niet zo hebben bevuild als volwassenen simpelweg doordat ze korter geleefd hebben. Voor specifieke vragen mag je mij altijd bellen of mailen. 0646208450   mlooij@casema.nl .

Blijf niet langer van de wereld dan nodig is!

met warme groet,

Marianne Looij

zweven1


«Terug naar het overzicht