Heremitage
«Terug naar het overzicht

Drugsgebruik en hyperventilatie.

Wat hebben deze twee met elkaar te maken?
Inmiddels al verschillende kinderen en jong en ouder volwassenen in de praktijk gehad die slechts 1 keer drugs hadden gebruikt en daarna last kregen van hyperventilatie. Vaak ontstonden er ook angsten en concentratiestoornissen.
Net als eigenlijk bij een operatie schiet je door de drugs je lijf uit. Dat wil zeggen, je energielichamen gaan omhoog waardoor je fysieke lichaam niet meer goed functioneert. Hyperventilatie kan door de reguliere artsen eigenlijk niet goed worden uitgelegd. Dit komt omdat het ontstaat doordat je aura zover omhoog gaat dat je longen niet meer diep kunnen ademen. Je voeten zitten als het ware onder je longen. Als je je aura als een soort ei om je heen ziet zoals op het plaatje en je bedenkt dat het ei omhoog schuift tot onder je hart, dan kun je je voorstellen dat de boel daar nogal in de knoop raakt.
De enige manier om dit te verhelpen is je gronding herstellen. Je zou zelf heel erg de aandacht op je voeten kunnen richten, rek- en strekoefeningen doen, springen, dansen enz. Mocht dat niet het gewenste resultaat hebben dan zou je iemand je gronding moeten laten herstellen. Mensen die in je aura staan te graaien bereiken over het algemeen niet het gewenste resultaat. Went je tot mensen die weten waar ze het over hebben.
Na 1 healingsessie ben je over het algemeen van de gevolgen van de drugs af en kun je in de toekomst deze middelen beter laten staan.
Hyperventilatie ontstaat ook vaak door spanningen, trauma, enz. Ook dan is het een kwestie van de gronding herstellen door de blokkades op te lossen die het veroorzaken. Medicatie e.d. lossen het probleem niet op maar zorgen ervoor dat je het niet voelt. Dat is dus een soort pleister met behoorlijk wat bijwerkingen. Als het probleem niet wordt opgelost blijf je een eeuwigheid de antidepressiva slikken wat je lichaam geen goed doet.
Vaak wordt er over healing nogal lacherig gedaan. Maar het lachen vergaat je als je geen lucht krijgt. De taal van energie zijn we verleerd. Zou je die begrijpen dat is er heel veel erg logisch. Maar als je ervan uitgaat dat wij een fysiek lichaam hebben en dat bewustzijn niet bestaat zullen we de psychische problematieken nooit kunnen oplossen. Ja dempen. Maar oplossen niet. Pim van Lommel heeft met zijn boek “oneindig bewustzijn” een behoorlijke poging gedaan om de mensheid te overtuigen van het fenomeen bewustzijn waar hij als cardioloog niet meer omheen kon. Jammer alleen dat het niet wordt opgepakt door de reguliere gezondheidszorg. Misschien hebben ze ons toch liever ziek.
met warme groet,
Marianne Looij


«Terug naar het overzicht