Heremitage
«Terug naar het overzicht

Drank, drugs en je aura.

Dat drank en drugs effect op je fysieke lichaam heeft dat is geen nieuws. Al heb ik wel eens het idee dat jonge mensen denken dat hun lichaam niet stuk kan. Maar dat ze denken dat het onschadelijk is omdat “iedereen” het doet is toch een beetje simpel geredeneerd. Er zijn mensen die bij mij komen, die helemaal uit hun gronding zijn na het gebruik van 1 pilletje op een dancefeest. Ze komen bij mij omdat ze bijna niet meer functioneren. Als je gronding eruit gaat blijf je een beetje duizelig, je kunt je niet focussen, je voelt je onrustig en onstabiel. Het komt zelfs voor dat ze stemmen horen of rare beelden krijgen. Het gebruik van drugs, ook blowen, laat niet alleen schade aan je fysieke lichaam achter maar ook energetisch. Dat je gronding er uit schiet is 1 maar als je kijkt naar het aura van iemand die blowt of andere middelen regelmatig gebruiken dan zie je dat er een vieze, grijze, kleverige massa rondom het hoofd hangt. Dit vertraagt de doorstroom van energie. Het veroorzaakt schade in het energiesysteem wat uiteindelijk het fysiek beïnvloed. Zelfs na 1 keer blowen kan het al misgaan. Het spul van tegenwoordig is zo krachtig dat iemand die gevoelig is hierdoor helemaal uit zijn energiesysteem kan schieten. Met alle gevolgen van dien. Een jongen van 21 kwam bij mij die dit had gedaan. Hij keek op zichzelf neer ervaarde hij. Er was een man die al 30 jaar uit zijn lichaam hing na een foute trip.
Vaak wordt de link niet gelegd met een eenmalige trip die niet goed uitpakt. Maar als je gronding niet herstelt blijf je restverschijnselen houden. Niet kunnen concentreren of dingen onthouden zijn erg vervelend. Maar ook overgevoelig voor de omgeving. Vaak worden deze mensen als Hoog sensitief gediagnosticeerd. En niemand denkt meer aan die trip. Vaak schaamt men zich er zelfs voor.
Drank, in grote hoeveelheden, doet natuurlijk ook zijn werk. Jongeren die zich laveloos drinken zijn niet alleen lichamelijk kwetsbaar maar ook energetisch. Het kruinchakra is nog niet eens volgroeid. (pas bij 21). Diverse cliënten heb ik gezien onder de 20 jaar die na alcoholgebruik allerlei stemmen in hun hoofd hoorden. Entiteiten vinden dit soort kinderen geweldig om bij in te kruipen. De deur staat tenslotte wagenwijd open. Je loopt het risico totaal de regie over jezelf kwijt te raken. Voorkomen is beter dan genezen. Het is niet eens fijn om laveloos te zijn. Je weet er meestal zelf niets meer van. En de schade is enorm. Voor veel mensen beïnvloed het de rest van hun leven op een negatieve manier. Ik kan mij niet voorstellen dat het dit waard is.
Als je pijn in je hart hebt, veroorzaakt door wat dan ook in je leven. Dan is het logischer de pijn eruit te halen dan te proberen een deksel erop te zetten wat slechts tijdelijk werkt. Want na uitwerking van de drogerende middelen zit alles er nog. Zoek hulp om je pijn eruit te laten halen. De pijn in het hart is de hartchakra die geblokkeerd zit doordat je iets hebt meegemaakt wat je hart niet handelen kon. Of langdurig pijn gedaan. Op energieniveau de boel schonen en inzicht in de oorzaak doet meer oplossen dan de zaak proberen te verdringen. Geen vage hocus pocus maar de energie, waar je nu eenmaal uit bestaat, schonen. De taal van energie bevat alle antwoorden.

Lieve groet,

Marianne Looij


«Terug naar het overzicht