Heremitage
«Terug naar het overzicht

De dokters kunnen niets vinden. En nu?

 

De dokters kunnen niets vinden. En nu?

 

Je hebt pijn in je lijf, je voelt je down and out, je hebt geen energie en ga zo nog maar even door met symptomen die je kunt hebben. Helemaal binnenstebuiten gekeerd in het ziekenhuis. U bent kerngezond. Dus het moet psychisch zijn en daar zijn pilletjes voor.

Dat is vaak het moment dat mensen bij mij in de praktijk komen. “Laat ik dat dan maar eens proberen…”

De problemen waar de oorzaak niet van gevonden kan worden is meestal energetisch te verklaren. Aangezien wij als bewustzijn in een fysiek lichaam wonen kan er op bewustzijnsniveau ook van alles aan de hand zijn wat de samenwerking van het bewustzijn en het fysieke lichaam verstoord. Dit uit zich dan in fysieke- en of emotionele klachten. Eén van de zaken die altijd verstoord is in deze situatie is de gronding. Men heeft geen goed functionerende gronding waar al een heleboel klachten bij horen. De handen en voeten zijn koud, organen in de onderbuik kunnen storen, hartkloppingen, benauwdheid, duizeligheid, niet kunnen concentreren, hoofdpijn enz. Je hoeft niet alle symptomen te hebben maar dit zijn de meest voorkomende.

Mijn werkwijze om deze problemen aan te pakken en de oorzaak van de verstoring te vinden is een Geestelijke Heelkunde sessie (spiritual healing). Daarbij schoon ik het hele menselijk energiesysteem. Verder komt het voor dat er entiteiten zich genesteld hebben in iemand zijn energiesysteem of zijn er vloeken of bezweringen uitgesproken. Zwarte magie enz. kunnen allemaal een verstoring geven.

Naast deze externe factoren kunnen ook innerlijk kind delen zich manifesteren. Trauma uit je jeugd kan getriggerd zijn waardoor je uit je gronding schiet. En bij trauma moet je ook denken aan narcose bij ingrepen, verhuizingen, scheiding van ouders, overlijden van naasten. Iedergeval zaken die behoorlijk ingrijpen op je zijn. Om met grote emotionele zaken te dealen schieten we vaak uit onze gronding. Het is niet vanzelfsprekend dat je daar weer volledig in terug komt. Ook al loop je op magneten of op je blote voeten. Zolang het getriggerde trauma of externe oorzaak niet is opgelost blijf je te hoog zitten.

 

Veel mensen accepteren deze staat van zijn en noemen het HSP. Ik zeg hiermee niet dat ze niet gevoelig zijn. Maar de overgevoeligheid is niet nodig als je goed in je systeem zit. Dan kun je nog steeds veel waarnemen maar op een gezonde manier. In plaats van de lasten heb je er de lusten van.

 

Recent was er een cliënt bij mij die ook al door de hele reguliere molen was geweest en niets gevonden is. De klachten waren pijn in haar lijf en depressieve klachten. Bij haar zat een entiteit als een rugzak op haar rug geplakt. Haar lichaam had overal pijn. Ze was volledig uit haar gronding met alle gevolgen van dien. Ook zat er innerlijk kind trauma en zwarte magie vanuit het buitenland. Tijdens de sessie direct de entiteiten weggehaald waarbij ze al begon op te knappen. Ze voelde van alles in haar lichaam gebeuren, zei ze. Na de sessie zag ze er 10 jaar jonger uit en voelde zich vederlicht. Ook haar handen en voeten waren weer warm.  Als je dus de oorzaak aanpakt van het probleem lost het zich op. En de oorzaak ik heel vaak op energieniveau te vinden. Je voelt met je bewustzijn en niet met je hersenen. Dat is slechts de harde schijf, je bewustzijn is het software. Daar gebeurt alles. Daar zitten ook de verstoringen. Psychische klachten zijn energetische verstoringen. Mits de harde schijf niet stuk is.

 

Met warme groet,

 

Marianne Looij

ik ben

 

 


«Terug naar het overzicht