Heremitage
«Terug naar het overzicht

Burnout en nu?

Burnout en nu?
Je hebt de diagnose Burnout of je weet eigenlijk zelf wel dat de koek op is. Wat zou je nu het beste kunnen gaan doen? Het internet staat bol van de oplossingen voor wat betreft voeding, vitamines supplementen, therapieën, workshops enz. enz.
Wat is ons antwoord op een Burnout?
Natuurlijk ga ik het ook hebben over voeding en water drinken. Aan de ene kant kan ik mij suf toveren als je aan de andere kant je lichaam vol stopt met spul wat er niet in hoort is resultaat niet te boeken.
De volgende stap is dat we je hele energiesysteem gaan schonen tijdens een healingsessie waarbij aan het licht komt wat de oorzaak is van de verstoring. Je leerthema’s duidelijk worden en niet onbelangrijk: je gaat je direct een stuk beter voelen. Je energie kan weer stromen, je gronding is herstelt en de grootste blokkades zijn opgelost.
Het zou natuurlijk prachtig zijn als ik je in één sessie van al je problemen kon afhelpen maar helaas is dat slechts in een enkel geval mogelijk. Meestal is deze sessie het begin van het herstel. De oorzaak wordt je duidelijk waarom je zo diep bent afgedwaald van jezelf dat je lichaam en geest gaat protesteren. Na de schoning bespreken we het plan van aanpak. Dat is geheel afhankelijk van wat er aan de hand is. Het kan zijn dat er eerst aan je fysieke lichaam gewerkt moet worden op het gebied van voeding, intolleranties e.d. Maar ook kan het zijn dat wervels scheef staan, oude whiplash nog steeds opspeelt enz. Het kan ook nodig zijn dan je sessies Helend Bewegen bij Ella van Buren gaat volgen om oud trauma uit je lichaam te laten, je woede eruit te gooien of in je kracht moet komen te staan. Meestal ook je grenzen leren zetten. Ondanks dat ik dan je energiesysteem heb geschoond zijn deze sessies bedoeld om je fysieke lichaam in zijn kracht te krijgen door tot diep in je cellen de energie te ontladen.
Meestal kom je dan nog een keer bij mij terecht voor een schoning om te finetunen. Al het grove werk is gedaan en dan gaan we het energiesysteem in vol ornaat zetten. Het lichaam werkt dan goed mee omdat het geheeld is. Ook wordt dan duidelijk wat de vervolg stappen kunnen zijn na het afsluiten van dit traject. Wij hebben een netwerk aan coaches en therapeuten die de vervolgstappen zouden kunnen invullen als die nodig zijn.
Als je vragen hebt over jouw specifieke situatie neem dan contact met mij op via mail marianne@heremitage.nl of 06 46 20 84 50.
Een Burnout is niet het einde maar het begin van je nieuwe leven!
Met warme groet,

Marianne Looij

20140727_173010


«Terug naar het overzicht