Heremitage

Praktijk Marianne Looij

Praktijk voor GEESTELIJKE HEELKUNDE, coaching en training van Marianne Looij.

spiritual healing of geestelijke heelkunde:

  • GEESTELIJKE HEELKUNDE is een healingmethode ontwikkeld door Marianne Looij. Zij heeft ontdekt dat psychische klachten hand in hand gaan met een verstoorde gronding. De schoning van het menselijk energiesysteem die zij heeft ontwikkeld herstelt de gronding en na integratie in het fysieke lichaam komen mensen weer in hun kracht te staan. Vergroot het bewustzijn. Verbeterd de levenskwaliteit en creëert innerlijke rust. Voor meer informatie zie GEESTELIJKE HEELKUNDE op deze website.
  • Begeleidt particulieren en organisaties bij persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Healing van paard en ruiter.
  • Healing van honden en katten.
  • Healing van kinderen van alle leeftijden. Ook bij kinderwens.
  • Coaching en Training: leren omgaan met gevoeligheid, zowel de problematiek aanpakken als ook de talenten ontwikkelen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: 06-46208450 of email jamlooij@gmail.com

Marianne Looij (1961)

Vanaf mijn vroegste jeugd was ik bewust van mijn hoge gevoeligheid en intelligentie. Tot mijn 32e jaar heb ik dit ver weg gestopt. Een succesvolle carrière in de IT en reclamebranche maakten mij niet gelukkig. Het was tijd om mijn talenten te gaan gebruiken. Na 2,5 jaar van werken aan mijzelf en vreselijk veel boeken lezen ben ik gestart met de Heremitage. Heremitage staat voor “kluizenaarswoning”. Een plaats voor inzicht en groei. De vlinder in het logo staat voor het transformatieproces waardoor wij allen gaan als we de keuze maken spiritueel te willen ontwikkelen. De Heremitage is voor mij nog steeds een ongelofelijke leerschool.

Het geven van healingen is voor mij de beloning voor al het harde werken van al die jaren. Tijdens de healingen voel ik mijzelf als een kind in een speelgoedwinkel. De prachtigste werelden worden aan mij getoond. De mensen te mogen zien groeien en ontwikkelen is wel het mooiste wat ik mij had kunnen voorstellen. Mijn helderheid was in mijn jeugd een opgave nu ervaar ik het als een prachtige gave

Vanaf september 2007 heb ik de Opleiding Energy Coach gestart. Het prachtige werk wat mij is geleerd mag ik overdragen op anderen. Mijn opleiding heb ik uit de geesteswereld mogen ontvangen en nog dagelijks worden mij technieken bijgeleerd. Het is een eer om dit te mogen doorgeven aan de studenten van de Opleiding zodat ook zij dit kunnen gaan toepassen in hun praktijk.

In 2009 ben ik gestart met een tweede Opleiding t.w. Healing & Reading. Deze opleiding is helemaal gericht op “de Taal van Energie”. Deze opleiding is verdeeld over 5 lesblokken die elk uit 6 lessen bestaan. Elke drie maanden start een nieuw lesblok.. Aan het einde van deze opleiding is de student een volwaardig healer/reader die in staat is een eigen praktijk te runnen. Aanvullend kan dan in 2 lesblokken de specialisatie Energy Coach Professional worden gedaan.

In 2015 is al mijn onderzoek en kennis samengevoegd onder de naam GEESTELIJKE HEELKUNDE. De opleidingen die ik geef zijn gecomprimeerd naar een 3=1 jaar. De lesstof wordt in 1 jaar verdeeld over 10 weekenden of 20 lesdagen. De energie is zo veel krachtiger geworden dat dit tempo goed te volgen is. Zie de pagina’s opleiding centrum.

Tussen de mensen door kreeg ik ook zo nu en dan een cliënt die mij vroeg naar een hond of kat of paard te kijken. Nu zijn dieren zelfs nog veel eerlijker dan mensen in hun communicatie. Dus naar hun luisteren is geweldig. Ze laten mij zien in beeld, gevoel of woord wat er aan de hand is. In mijn lichaam voel ik waar het bij hun pijn doet. Dat is zo mooi om te doen. Recent nog een kat die alsmaar naast de bak plast. Alles geprobeerd. Uiteindelijk een foto gemaild. Wat blijkt, het beestje heeft vreselijke kiespijn. Na verwijdering van de ontstoken kiezen heeft hij niets meer te melden dus plast in de bak.

Paarden zijn ook geweldig om mee te werken. Je kunt ze ook een complete healing geven waarbij ze zowat in je kruipen. Ze vinden het heerlijk als je al die ballast uit ze haalt. Ook dit zijn de meest onbegrepen dieren. Mensen gaan er maar vanuit dat ze “stout” zijn. Ze hebben nu eenmaal niet de mogelijkheid om tot de meeste mensen door te dringen dus moeten ze hun probleem groot uitbeelden. Als je dan gaat voelen wat er aan de hand is wordt het plaatje wel duidelijk. Zelfs niet goed afscheid nemen van een vorige eigenaar kan het probleem zelfs zijn. Fascinerende wereld die van het paard.

Voor vragen over dieren kunt u mij het beste een email sturen met daarin de foto, de naam van het dier en wat de klachten zijn. Dan kan ik kijken wat er speelt en wat eventueel gedaan kan worden.

Voor instanties die dieren redden kijk ik met alle liefde of ik iets voor een dier kan doen wat problemen geeft. Dat doe ik uiteraard zonder kosten.

Het is ook mogelijk om op stal te komen kijken wat er aan de hand is. Het komt zelfs voor dat een overleden paard de overige paarden van streek maakt. In de loop der jaren heb ik wel geleerd dat zo’n beetje alles mogelijk is.

Mijn missie is gegroeid naar het delen van mijn kennis over het bewustzijn van de mens wat bestaat uit energie. Dit doe ik door middel van het geven van opleidingen, workshops, trainingen. Het schrijven van blogs op mijn website, op facebook in boeken. Het geven van lezingen en meditaties om mensen te laten ervaren wat hun energie is. Hoe ze het kunnen beïnvloeden. Hoe ze de regie over zichzelf kunnen krijgen. Of mensen nu gevoelig zijn of niet, iedereen kan het ervaren.

Of je nu HSP bent gediagnosticeerd of je wordt steeds verweten dat je jezelf niet kunt openen, je kunt het verschil ervaren als je werkt met energie. In mijn blogs kun je veel praktijkvoorbeelden lezen. Kijk ook op mijn facebook pagina voor blogs.

Op onderstaande link staat nog wat meer over mijn werkwijze.

http://www.heremitage.nl/publicaties/wat-doet-marianne-looij/

Heb je vragen of wil je ergens informatie over? Stuur mij dan een email jamlooij@gmail.com  zodat ik je rustig kan antwoorden. Overdag zit ik meestal in sessie of geef les. Berichtje is ook goed via 0646208450.

Misschien tot ziens.

Met warme groet,

Marianne Looij

lotus heremitage