Heremitage

Edelsteentherapie

Edelstenen en mineralen hebben ongekende krachten heb ik mogen ervaren in de afgelopen 20 jaar. Hoe skeptisch ik in het begin ook was. De stenen zelf hebben mij overtuigd. Heel voorzicht in mijn winkeltje zag wat een effect een edelsteenhangertje kan hebben. Ik liet mensen steentjes uittesten door het steentje in hun vuist op het derde chakra te leggen en alleen maar te denken: is deze steen goed voor mij?  Hun lichaam ging dan naar voren of naar achteren. Naar voren betekent goed, naar achteren dan ga je er van af dus wil je lichaam die steen niet. Heel eenvoudig maar doeltreffend.

Vanuit het werken met hangertjes en ruwe stenen, knuffelstenen voor in je broekzak  enz. ging ik een stapje verder, nl. de kristallegging. De combinatie van mijn energiewerk en edelstenen gaf voor mij de doorslag. Hele wonderlijke dingen zijn het.

Tijdens sessie met kristalleggingen traden er zowel lichamelijke als emotionele tot hoog spirituele veranderingen op. Ik heb ruggengraten zien rechttrekken, bekkens in balans zien komen, organen zich ontladen maar ook emoties ontladen, delen bewustzijn zien intreden, out of body healingen zien plaats vinden. Hierover alleen al zou ik een boek kunnen schrijven.

In de opleidingen en workshops leer ik andere mensen deze techniek ook aan. Het wonderlijk van 1 klein steentje een beetje verleggen op het lichaam en dan het effect daar van voelen. Je kunt niet anders dan enthousiast worden.

Hoe werkt de kristallegging. De cliënt mag op een lekker bedje gaan liggen en wordt daarna toegedekt onder een dekentje. Vervolgens ga ik de healing starten. Dan ga ik steen voor steen uitzoeken om een netwerk te maken en vervolgens via de chakra’s omhoog. Ondersteunende stenen eromheen voor aan of afvoer. Als alle stenen op zijn plaats liggen wordt de energie van mij overgenomen en ontstaat er een healing op hoog niveau. Als dit klaar is, halen we de stenen 1 voor 1 weer weg zodat de cliënt rustig terug kan keren in het dagbewustzijn.

Als je een kristallegging wilt afspreken, mail of bel dan even naar:

Marianne@heremitage.nl of 06 46208450.

Edelsteentherapie Heremitage