Heremitage

Burn-out Herstel Traject

Burnout Herstel Traject

 

Via de oorzaak naar herstel

Een Burn-out kent een lange aanlooproute. Je bouwt als het ware je blokkade op. Stap voor stap kom je steeds dichterbij het punt dat het niet meer gaat. Als dat punt wordt bereikt protesteert je fysieke lichaam om nog 1 stap verder te gaan. Op wilskracht lukt het niet meer. Je zou kunnen stellen dat je onder in de put ligt en alleen nog een glimpje licht bovenin ziet. Geen idee hoe je hier uit komt. Dat traject begint meestal bij de huisarts waar met medicatie gewerkt wordt om de symptomen te gaan bestrijden. Misschien lekker voor even om op adem te komen maar niet de oplossing. Dan het GGZ traject in om erover te gaan praten. Meestal betekent dat een wachtlijst. Dan is er een wereld van aanbod om aan je burn-out te werken van sporten, creatief, zang, groepsbijeenkomsten, meditatie, yoga, enz. enz. Er is enorm veel aanbod om je te helpen de weg terug te vinden

Maar: wat is de oorzaak van je burn-out. Waar is het wezenlijk begonnen de opeenstapeling van gevoelens en emoties die hun uitweg niet meer konden vinden. Het moment dat je dus je gronding verloor. Met als gevolg dat alles zich in je begon op te stapelen waardoor je er niets meer bij kon hebben. De oorzaak!

De aanpak in het Burn-out Herstel Traject begint bij de oorzaak. Niemand is het zelfde. Iedereen heeft zijn eigen stapel. Alle ervaringen in je leven vanaf het moment dat je naar de aarde vloog tot het nu heeft invloed op je status van nu.

Hoe kom je achter de oorzaak? Het Burn-out Herstel Traject begint met een sessie met Marianne Looij. Zij schoont het energiesysteem en gaat met de opdracht aan de slag om de oorzaak te vinden van de blokkade die de Burn-out veroorzaakt. Zodra namelijk de oorzaak op energetisch niveau is verholpen kan er gewerkt worden aan het herstel en integratie.

De disciplines die wij in huis hebben naast de herstel coaching en healing zijn: psychomotorische therapie, Helend Bewegen, systemisch werk, familie opstellingen, paarden coaching, Solk specialist. ( oplossen van fysieke onverklaarbare klachten) bioresonantietherapie, (stofwisselingsproblematieken) en de ondersteuning van een arts voor de beoordeling van medicatie en fysieke problematieken.

Afhankelijk van de oorzaak en de gevolgen daarvan die de Burn-out veroorzaakt hebben wordt een plan van aanpak gemaakt wat als doel heeft, volledig herstel.

Deze aanpak is:

  • Efficiënt.
  • Doeltreffend.
  • Gaat recht op het doel af.
  • Kent geen wachtlijsten.
  • Heeft geen medicatie nodig.

Niet zweverig maar juist weer met je voeten stevig op de grond komen. Vol in je kracht en focus. Groeiend naar je werkelijke potentieel. In staat keuzes te maken en voorwaarts op je levensweg.

Interesse?   Bel  06 46 20 84 50

en ontdek wat het Burn-out Herstel Traject voor jou kan betekenen.

Of laat het niet zo ver komen en grijp in!

 

Ook  reïntegratie-trajecten via werkgever.