Heremitage

healingopleiding 3=1 GHT

h3 = 1

10 weekenden

8 deelnemers

Opleiding tot Geestelijke Heelkunde Therapeut januari 2023

 

De op HBO werk en denkniveau afgestemde opleiding tot Geestelijke Heelkunde Therapeut 3=1 is bedoeld voor mensen die al bekent zijn met energie en er misschien al mee werken. Opleidingen hebben gedaan op het gebied van complementaire zorg. Of uit de regulier geestelijke gezondheidszorg komen. Coaches, Trainers enz. Natuurtalenten zijn ook van harte welkom. Wil je ontdekken wat je talenten en potentieel zijn? Heb je meer instrumenten nodig om mensen echt beter te maken? Dan is dit iets voor jou!

Je leert in 1 jaar de healingmethode die ik heb ontwikkeld.  Je trilling en energieniveau zullen in dat jaar enorm toenemen. Je leert de taal van energie begrijpen en toepassen. Ook in je dagelijks leven leer je nieuwe tools toe te passen die het leven van de gevoelige mens een stuk fijner maken.  De lessen bestaan uit theorie en praktijk onderdelen die elkaar afwisselen. Elke les bevat een geleidemeditatie die je het eigen energiesysteem leert voelen en ontdekken en bevat een reis vol persoonlijke inzichten. Ik werk met maximaal 8 personen zodat een ieder de aandacht kan krijgen die nodig is.  Je leert naast de techniek ook de toepassingen in de praktijk.  De lesstof inhoudelijk staat op de website bij de 3 jarige opleiding.

Je leert een healingmethode die zich in de praktijk ruimschoots bewezen heeft. Je kunt hiermee naast volwassenen ook kinderen en dieren healen.

Je leert de healingmethode, kristalhealing, energetische opstellingen, voorouderschoning, innerlijk kind werk, karakterstructuren, helend bewegen van Ella van Buren (gastdocent), meditatietechnieken, healing van kinderen en dieren, kosmologie, tarot, de taal van energie.

10 weekenden waarin we op vrijdag en zaterdag  van 9.30 tot 17:30 uur les hebben in de boerderij in Horssen.

De aanvangdata staan in de agenda. Of informeer even welke groepen gaan starten. 0646208450

Daarnaast heb je tussen de weekenden door minimaal 1 keer intervisie met medecursisten om de oefeningen te doen die in de syllabus staan.

Verder zal er circa 6 uur zelfstudie en lezen tussen de lessen in nodig zijn.

Je sluit de opleiding  af met een examendag met aansluitend de diploma uitreiking met een hapje en een drankje.

Je ondergaat 1 healingsessie bij Marianne Looij in het eerste kwartaal en 1 Helend Bewegen sessie bij Ella van Buren om de methodiek in de praktijk te ervaren en je gronding te versterken.. (vrijstelling als je dit al hebt gedaan).

De kosten: € 3.960,- exclusief BTW. Eventueel betalingsregeling mogelijk. De algemene- en betalingsvoorwaarden gelden voor deze opleiding. Deze zijn te downloaden elders op deze site of vraag ze aan via email: marianne@heremitage.nl

Inclusief: lesmateriaal, syllabus, koffie, thee, lekkers, lunch, ondersteuning waar nodig.

 

Het is een unieke kans om jezelf te scholen en te ontwikkelen tot een hoog niveau van healing waarmee je:

Een eigen praktijk kunt starten of de kennis integreren in je eigen kunde.

Workshops en trainingen geven.

Wetenschappelijk onderzoek doen met de groep of zelfstandig.

Publiceren.

 

Voel je je aangesproken en wil je deze reis met mij maken? Bel mij: 0646208450 voor een kennismakings- of deelnamegesprek.  Het inschrijfformulier kun je aanvragen via email: jamlooij@gmail.com.

Twijfel je? Boek een sessie bij mij en onderga het zelf. Mocht je besluiten de opleiding te volgen dan is deze sessie gratis.

 

Met warme groet,

 

Marianne Looij

0646208450