Heremitage

healingopleiding 3=1 GHT

Opleiding Geestelijke Heelkundeh

 

 

De opleiding Geestelijke Heelkunde 3=1. Deze opleiding duurt 10 weekenden (zaterdag en zondag) of 20 zaterdagen in een jaar. Je leert naast de healingtechniek ook coachingstechnieken zoals NLP, the Work, lichaamswerk, opstellingstechnieken die door Marianne Looij ontwikkeld zijn. Het uitgangspunt is dat je naast een goede healing ook goede begeleiding kunt geven aan je cliënten.  Onderstaande toelichting van de 3 jarige opleiding is ook van toepassing op deze opleiding.

De Kosten:

3=1 € 3.960,- ex BTW voor 10 weekenden.  Lestijden: van 9:30 tot 17:30 uur.

De 2 en 3-jarige opleidingen gaan momenteel niet van start. Alleen de 3=1 gaat van start.

Wil je meer informatie of wil je een kennismakingsgesprek of zelf een healing ondergaan bij Marianne? Bel even 0646208450 of stuur een berichtje.

 

Gebaseerd op “de taal van energie in praktijk” door Marianne Looij.

De opleiding Geestelijke Heelkunde/Healing & Reading is een beroepsopleiding op HBO werk- en denkniveau voor mensen die geïnteresseerd zijn in energiewerk. Het uitgangspunt is het herstellen van het menselijk energiesysteem en daar beroepsmatig mee aan de slag gaan. Reguliere therapeuten, coaches en trainers die de taal van energie willen integreren in hun werk zijn van harte welkom. Ook voor mensen die hun talenten op spiritueel gebied willen ontdekken is het interessant. De healingmethode is door een ieder aan te leren die zichzelf durft aan te gaan. De trilling van je energiesysteem gaat omhoog tijdens de opleiding waardoor blokkades opgelost willen worden. Voordeel is dat je na de opleiding zelf stevig in het leven staat.  (met een MBO diploma kun je ook deelnemen als het HBO werk- en denkniveau haalbaar is.)

De opleiding heeft als basis GEESTELIJKE HEELKUNDE die ontwikkeld is door Marianne Looij

Het lesprogramma omvat:

 • Opleiding tot professioneel Geestelijke Heelkunde therapeut healer/reader.
 • Meditatievormen, mindfulness, klanktherapie, lichaamswerk, de helende reis, the Work.
 • Chakra psychologie, kristaltherapie, kwantumfysica, kosmologie, lichtwerk.
 • Healing en reading van mensen, kinderen en dieren.
 • Werken met entiteiten en schonen van huizen e.d.
 • Belangrijk onderdeel is het herkennen van de oorzaak van klachten bij de cliënt. Het betere puzzelen.

In een groep van maximaal 12 deelnemers wordt je gecoached met als doel:

 • Je eigen talenten, gevoeligheid, waarnemingsvermogen, lichaamsbewustzijn en kracht te ontwikkelen.
 • De Taal van Energie leren begrijpen en toepassen.
 • Je coachingstalent (verder) ontwikkelen en integreren met heldere waarneming.
 • Meesterschap ontwikkelen in het werken met energie.
 • Werken met edelstenen en kristallen

Ervaringsgericht

Tijdens de opleiding wordt synchroon gewerkt op fysiek, psychisch en energetisch niveau. Theorie en praktijk wisselen elkaar af, waarbij jouw ontwikkeling steeds op een hoger niveau geprikkeld zal worden. Je ontvangt intensieve coaching bij het verdiepen en toepassen van jouw specifieke talenten die je gedurende de opleiding steeds meer zult ontdekken.

De eerste fase van de opleiding staat het ZELF in het middelpunt. Je gaat nieuwe mogelijkheden ontdekken en ontwikkelen in de Taal van Energie.

Deze fase wordt gevolgd door een periode waarin het werken met elkaar centraal staat. De interactie die hierin ontstaat. Het toepassen en trainen van de nieuwe vaardigheden in de groep en verder uitbreiden.

Vervolgens zal de lesstof in het teken staan van het werken met cliënten, praktijkvoering en je wordt ingewijd in de wereld van het Lichtwerk.

De opleiding Healing & Reading bestaat uit 2 jaar (30 lesdagen) . In deze opleiding zit een opbouw waarin de eerste 18 lessen gericht zijn op de groei en ontwikkeling van de student zelf. Talenten worden ontdekt, trauma’s verwerkt, blokkades opgelost. De “IK fase” Bewust van zichzelf en de mogelijkheden gaat de opleiding dan verder met meer aandacht voor de cliënt. De “jij fase”.

Na deze 30 lessen is de student in staat een volwaardige healing-sessie te geven en eventueel een praktijk te starten. Of de kennis te integreren in reeds opgedane vaardigheden.

Aanvullend kan de specialisatie Energy Coach Professional gevolgd worden in 1 jaar van 12 lessen. Hierin worden o.a. de coachingsvaardigheden geleerd waaronder NLP, de levenslijntechniek ontwikkeld door Marianne Looij.

De opleiding 3=1 worden deze lessen in 10 weekenden gegeven. Een prachtige, intensieve maar beproefde haalbare reis.

Eerste lesjaar:

Persoonlijk bewustzijn;
energiebeheer, basishouding, gronding, reiniging, energetische bescherming, energie waarneming, chakrapsychologie, chakrasystemen, grenzen stellen.

Spirituele ontwikkeling
Waarnemingsvermogen ontwikkelen, trainen en beheersen, Gidsencontact, kosmologie, werken met kristallen, meditatietechnieken

Chakra en aura healing
Healingtechnieken, kwantumfysica, waarnemingstraining, Chakra en auraleer verdieping.

2e lesjaar:

Healing & Reading
werken op kosmisch niveau, Mindcontrol, werken met visualisatie

Healing & Reading
Innerlijk kind, werken met kinderen en dieren, entiteiten.

3e lesjaar:

Energy coaching
Levenslijn healing ontwikkeld door Marianne Looij, communicatietechnieken, NLP, werken met energie in communicatie, psychische aandoeningen energetisch verklaard.

Energy coaching
Verdieping Levenslijn healing, NLP, meditatiehealing, Lichtwerk, Lichaamswerk, Kosmische healingtechnieken. Starten van je praktijk en bedrijfsvoering en promotie. Examen.

Toelichting 3e lesjaar:

De inhoud van het derde lesjaar wordt vooral bepaald door het werken op de levenslijn. Bij deze techniek komen alle technieken die geleerd zijn in de eerste 2 jaar samen. Daarbij krijgt het coachen door deze procedure heen extra aandacht. Vraagstelling, inventiviteit, heldere vermogens heb je nodig voor het uitpuzzelen van de problematiek van je cliënt en daarvoor oplossingen en helende technieken toe te passen. Deze bijzondere combinatie van diverse technieken helpt cliënten van complexe psychische problemen af. Doordat zij zelf actief deelnemen is het resultaat direct van hen en doorleeft.  Integratie ontstaat direct. Alle coachingstechnieken van het derde jaar worden direct geintegreerd in het werken op de levenslijn.

3=1 lesdagen van 9:30 tot 17:30 uur.

Studiebelasting: 4 uur zelfstudie per les. 1x intervisiebijeenkomst per les.
Hoofddocent: Marianne Looij

Maximaal 12 cursisten per groep.

Je krijgt een syllabus met lesmateriaal, lunch, koffie/thee en lekkers.

Voor aanvang van de nieuwe groepen zie de agenda op deze website.

De kennismakingslessen staan in de agenda op deze site. Je kunt ook een kennismaking aanvragen voor een of een healing van Marianne. (Bij inschrijving is deze gratis)

In september 2023 starten we met een zaterdaggroep en een weekend groep in midden-Nederland.

je bent van harte welkom!

met warme groet,

Marianne Looij