Heremitage

beroepsopleiding 3=1 GHT

h3 = 1

10 weekenden

12 deelnemers

Opleiding tot Geestelijke Heelkunde Therapeut

 

De op HBO werk en denkniveau afgestemde opleiding tot Geestelijke Heelkunde Therapeut 3=1 is bedoeld voor mensen die al bekent zijn met energie en er misschien al mee werken. Opleidingen hebben gedaan op het gebied van complementaire zorg. Of uit de regulier geestelijke gezondheidszorg komen. Coaches, Trainers enz. Natuurtalenten zijn ook welkom.

Je leert in 1 jaar de healingmethode die ik heb ontwikkeld.  Je energieniveau zal in dat jaar enorm toenemen. Het zal een heel intensief jaar zijn waarin je door die zaken heen breekt die dit nog tegenhoud.  De lesstof inhoudelijk staat al op de website bij de 3 jarige opleiding.

Vind je ook  dat de Geestelijk Gezondheidszorg toe is aan vernieuwing namelijk het beter maken van mensen in plaats van symptoombestrijding. De methode die je leert heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen.

Wat ik van je vraag is een jaar intensief werken en ontwikkelen.

10 weekenden waarin we op zaterdag en zondag van 9 tot 18:00 uur les hebben.

De aanvangdata voor nieuwe groepen zijn mei 2019 en september 2019.

Je sluit op de laatste zondag  af met een examendag met aansluitend de diploma uitreiking met een hapje en een drankje.

Daarnaast heb je tussen de weekenden door minimaal 1 keer intervisie met medecursisten om de oefeningen te doen die in de syllabus staan.

Verder zal er circa 6 uur zelfstudie en lezen tussen de lessen in nodig zijn.

Je ondergaat 1 healingsessie bij Marianne Looij in het eerste kwartaal en 1 Helend Bewegen sessie bij Ella van Buren om de methodiek in de praktijk te ervaren en je gronding te versterken.. (vrijstelling als je dit al hebt gedaan).

De kosten: € 3.960,- exclusief BTW. Eventueel betalingsregeling mogelijk. De algemene- en betalingsvoorwaarden gelden voor deze opleiding. Deze zijn te downloaden elders op deze site of vraag ze aan via email: marianne@heremitage.nl

Inclusief: lesmateriaal, syllabus, koffie, thee, lekkers, lunch, ondersteuning waar nodig.

 

Het is een unieke kans om jezelf te scholen en te ontwikkelen tot een hoog niveau van healing waarmee je:

Een eigen praktijk kunt starten of de kennis integreren in je eigen kunde.

Workshops en trainingen geven.

Wetenschappelijk onderzoek doen met de groep of zelfstandig.

Publiceren.

 

Voel je je aangesproken en wil je deze reis met mij maken? Bel mij: 0646208450 voor een kennismakings- of deelnamegesprek.  Het inschrijfformulier kun je aanvragen via email: marianne@heremitage.nl

 

Met warme groet,

 

Marianne Looij