Heremitage

Coaching

Coaching en training

Heremitage is een ander bureau dan u gewend bent. Met de reguliere aanpak lijken er geweldige resultaten bereikt te zijn met mensen maar dit blijkt veelal tijdelijk te zijn. Wij zijn van mening dat je eerst tot aan de pit moet om een “probleem” op te lossen. Eerst repareren dan prepareren is ons motto.

Om de metafoor van het huis te nemen. Vaak wordt het “oude”huis afgebroken en samen met de cliënt een nieuw huis gebouwd. Mooier, groter, beter ingericht. Alles erop en eraan. Waar niet aan gedacht wordt is dat een huis een fundament nodig heeft. Als er niets aan het fundament wordt veranderd zal het nieuwe huis weer instorten.

Heremitage begint bij het fundament en gaat daarna een stevig huis met u bouwen. Daarom zijn onze coaches en trainers holistisch geschoold. Allen op hun eigen vakgebied en specialisatie. Om een fundament te herstellen moet je dieper graven. Met de vaardigheden die ons team bezit kan in een relatief kort tijdsbestek het “onderste uit de kan” gehaald worden. Fundamentele veranderingen zorgen voor blijvend resultaat.

Heremitage werkt met korte lijnen, vaste contactpersonen, duidelijke afspraken.

Zowel individuele cliënten als bedrijven kunnen contact met ons opnemen voor uitgebreide informatie omtrent ons aanbod.

 

Trainingen en oplossingen voor de zakelijke markt

Voor de zakelijke markt verzorgt Marianne Looij trainingen op maat. Haar heldere vermogens ondersteunen en versterken haar praktische en doeltreffende trainingen en oplossingen.

  • ·         Organisatie streaming
  • ·         Communicatie verbetering
  • ·         Zelfinzicht, klopt mijn zelfbeeld met hoe ik overkom?
  • ·         Talentontwikkeling, haal eruit wat erin zit.
  •         Probleemanalyse in organisaties, afdelingen en individueel.

·         Vanuit de behoefte binnen een organisatie kan een plan van aanpak en/of training worden opgesteld zowel voor een individu als voor groepen. Ook bij personeelswerving en selectie en teambuilding  kan de visie van Marianne ingezet worden.

 

Sfeerplaat-heremitage

 

Reïntegratietrajecten


Wij hebben een zeer doeltreffende aanpak voor Reïntegratietrajecten. Wij delen het traject in twee delen: herstel coaching en loopbaanbegeleiding. Onze doelgroep bestaat uit voornamelijk mensen met een hoge(re) gevoeligheid waardoor zij bijvoorbeeld binnen een groepsproces niet goed kunnen functioneren. Onze begeleiding binnen een traject bestaat uit enerzijds de gevoeligheid hanteerbaar maken en anderzijds werken aan de terugkeer in het arbeidsproces op individuele basis.

Afhankelijk van de problematiek van de cliënt wordt gekeken welke behandelaars worden ingezet. Onze cliënten zijn nooit standaard dus hebben wij geen standaard behandeling van trajecten. Meestal passen onze cliënten niet in een vakje binnen de reguliere gezondheidszorg. Maar wij hebben geen vakjes.

W