Heremitage

Opleiding Geestelijke Heelkunde

 

De opleiding Geestelijke Heelkunde 3=1. Deze opleiding duurt 10 weekenden (vrijdag en zaterdag) waarin je naast de healingtechniek ook coachingsonderdelen krijgt. Het uitgangspunt is dat je naast een goede healing ook goede begeleiding kunt geven aan je cliënten.  Onderstaande toelichting van de 3 jarige opleiding is van toepassing op deze opleiding.

De opleiding Geestelijke Heelkunde 2=1. Deze opleiding duurt  10 weekenden (vrijdag en zaterdag) en specialiseert zich in voornamelijk de healingtechniek. Als je al bijvoorbeeld coachingsopleidingen hebt gevolgd of een healingopleiding wilt volgen kan dit de geschikte opleiding voor je zijn. In de agenda staan de startdata.

De Kosten:

3=1 € 3.960,- ex BTW voor 10 weekenden.  Lestijden: van 9:30 tot 17:30 uur.

2=1 € 3.960,- ex BTW voor 10 weekenden.

De 2 en 3-jarige opleidingen gaan momenteel niet van start. Alleen de 2=1 en 3=1 gaan van start.

Wil je meer informatie of wil je een kennismakingsgesprek? Bel even 0646208450 of stuur een berichtje.

 

Wij doen er alles aan om onze weerstand zo hoog mogelijk te houden. Verder gaan we verstandig om met de huidige situatie.

 

Gebaseerd op “de taal van energie in praktijk” door Marianne Looij.

De opleiding Geestelijke Heelkunde/Healing & Reading is een 3-jarige beroepsopleiding op HBO werk- en denkniveau voor mensen die geïnteresseerd zijn in energiewerk. Het uitgangspunt is het herstellen van het menselijk energiesysteem en daar beroepsmatig mee aan de slag gaan. Reguliere therapeuten, coaches en trainers die de taal van energie willen integreren in hun werk zijn van harte welkom. Ook voor mensen die zichzelf willen ontdekken, of hun talenten op spiritueel gebied, is het interessant. Deze opleiding bevat tevens de specialisatie Energy Coach Professional. (met een MBO diploma kun je ook deelnemen als het HBO werk- en denkniveau haalbaar is.)

De opleiding heeft als basis GEESTELIJKE HEELKUNDE die ontwikkeld is door Marianne Looij

Het lesprogramma omvat:

  • Opleiding tot professioneel Geestelijke Heelkunde therapeut healer/reader.
  • Meditatievormen, mindfulness, klanktherapie, lichaamswerk, de helende reis, the Work.
  • Chakra psychologie, kristaltherapie, kwantumfysica, kosmologie, lichtwerk.
  • Healing en reading van mensen, kinderen en dieren,
  • Werken met entiteiten en schonen van huizen e.d.

In een groep van maximaal 12 deelnemers wordt je gecoached met als doel:

  • Je eigen talenten, gevoeligheid, waarnemingsvermogen, lichaamsbewustzijn en kracht te ontwikkelen.
  • De Taal van Energie leren begrijpen en toepassen.
  • Je coachingstalent (verder) ontwikkelen en integreren met heldere waarneming.
  • Meesterschap ontwikkelen in het werken met energie.
  • Werken met edelstenen en kristallen

Ervaringsgericht

Tijdens de opleiding wordt synchroon gewerkt op fysiek, psychisch en energetisch niveau. Theorie en praktijk wisselen elkaar af, waarbij jouw ontwikkeling steeds op een hoger niveau geprikkeld zal worden. Je ontvangt intensieve coaching bij het verdiepen en toepassen van jouw specifieke talenten die je gedurende de opleiding steeds meer zult ontdekken.

De eerste fase van de opleiding staat het ZELF in het middelpunt. Je gaat nieuwe mogelijkheden ontdekken en ontwikkelen in de Taal van Energie.

Deze fase wordt gevolgd door een periode waarin het werken met elkaar centraal staat. De interactie die hierin ontstaat. Het toepassen en trainen van de nieuwe vaardigheden in de groep en verder uitbreiden.

Vervolgens zal de lesstof in het teken staan van het werken met cliënten, praktijkvoering en je wordt ingewijd in de wereld van het Lichtwerk.

De opleiding Healing & Reading bestaat uit 2 jaar (30 lesdagen) . In deze opleiding zit een opbouw waarin de eerste 18 lessen gericht zijn op de groei en ontwikkeling van de student zelf. Talenten worden ontdekt, trauma’s verwerkt, blokkades opgelost. De “IK fase” Bewust van zichzelf en de mogelijkheden gaat de opleiding dan verder met meer aandacht voor de cliënt. De “jij fase”.

Na deze 30 lessen is de student in staat een volwaardige healing-sessie te geven en eventueel een praktijk te starten. Of de kennis te integreren in reeds opgedane vaardigheden.

Aanvullend kan de specialisatie Energy Coach Professional gevolgd worden in 1 jaar van 12 lessen. Hierin worden o.a. de coachingsvaardigheden geleerd waaronder NLP, de levenslijntechniek ontwikkeld door Marianne Looij.

Eerste lesjaar:

Persoonlijk bewustzijn;
energiebeheer, basishouding, gronding, reiniging, energetische bescherming, energie waarneming, chakrapsychologie, chakrasystemen, grenzen stellen.

Spirituele ontwikkeling
Waarnemingsvermogen ontwikkelen, trainen en beheersen, Gidsencontact, kosmologie, werken met kristallen, meditatietechnieken

Chakra en aura healing
Healingtechnieken, kwantumfysica, waarnemingstraining, Chakra en auraleer verdieping.

2e lesjaar:

Healing & Reading
werken op kosmisch niveau, Mindcontrol, werken met visualisatie

Healing & Reading
Innerlijk kind, werken met kinderen en dieren, entiteiten.

3e lesjaar:

Energy coaching
Levenslijn healing ontwikkeld door Marianne Looij, communicatietechnieken, NLP, werken met energie in communicatie, psychische aandoeningen energetisch verklaard.

Energy coaching
Verdieping Levenslijn healing, NLP, meditatiehealing, Lichtwerk, Lichaamswerk, Kosmische healingtechnieken. Starten van je praktijk en bedrijfsvoering en promotie. Examen.

Toelichting 3e lesjaar:

De inhoud van het derde lesjaar wordt vooral bepaald door het werken op de levenslijn. Bij deze techniek komen alle technieken die geleerd zijn in de eerste 2 jaar samen. Daarbij krijgt het coachen door deze procedure heen extra aandacht. Vraagstelling, inventiviteit, heldere vermogens heb je nodig voor het uitpuzzelen van de problematiek van je cliënt en daarvoor oplossingen en helende technieken toe te passen. Deze bijzondere combinatie van diverse technieken helpt cliënten van complexe psychische problemen af. Doordat zij zelf actief deelnemen is het resultaat direct van hen en doorleeft.  Integratie ontstaat direct. Alle coachingstechnieken van het derde jaar worden direct geintegreerd in het werken op de levenslijn.

Lesdagen: van 10:00 tot 16:00 uur

Studiebelasting: 4 uur zelfstudie per les. 1x intervisiebijeenkomst per les.
Hoofddocent: Marianne Looij

Maximaal 12 cursisten per groep. (In Coronatijd 6 deelnemers per groep)

 

Je krijgt een syllabus met lesmateriaal, lunch, koffie/thee en lekkers.

Voor aanvang van de nieuwe groepen zie de agenda op deze website.

De kennismakingslessen staan in de agenda op deze site. Je kunt ook een kennismakingsgesprek aanvragen.

je bent van harte welkom!

met warme groet,

Marianne Looij

 

 

 

healing en reading picknick

Naast de lesdagen wordt er ook intervisiebijeenkomsten gehouden tussen elke les door. Tijdens deze bijeenkomsten worden er o.a. oefeningen gedaan die in de syllabus staan.

Een ander hoogtepunt van de lesdagen is o.a. de lunch. Wij serveren dan verse soepen een broodmaaltijd die voornamelijk vegetarisch is.

heremitage lunch healing en reading

Voor de kosten zie pagina kosten in deze website.

 

Binnen de opleiding is veel ruimte voor het ontdekken, ontwikkelen en versterken van je eigen richting en vaardigheden.

Inschrijving kan via het inschrijfformulier wat je via jamlooij@gmail.com kunt aanvragen.

Heb je vragen of wil je een kennismakingsgesprek? Bel of mail naar 0646208450 jamlooij@gmail.com

Misschien tot ziens!

Marianne Looij