Heremitage
thumb image

Energy Coach Professional

Na het volgen van 2 lesjaren Geestelijke Heelkunde is het mogelijk om de 1-jarige specialisatie  Energy Coaching te volgen en af te sluiten met het examen Energy Coach Professional. Dit lesjaar bevat de volgende onderdelen:

Energy coaching
NLP, levenslijn healing, communicatietechnieken, werken met energie in communicatie, psychische aandoeningen energetisch verklaard.

Energy coaching
NLP, meditatietechnieken, Lichtwerk, Kosmische healingtechnieken, lichaamswerk. Starten van je praktijk en bedrijfsvoering en promotie. Examen.

De opleiding tot Energy Coach Professional integreert moderne coachingstechnieken met de energieleer en Geestelijke Heelkunde methodes. Deze aanpak geeft een dynamische interactie tussen coach en cliënt waarbij het resultaat optimaal toepasbaar is in het dagelijks leven van de cliënt.

De opleiding is geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in energiewerk en daar beroepsmatig mee aan de slag willen. Ook reguliere therapeuten, coaches en trainers die de taal van energie willen integreren in hun werk zijn van harte welkom.

De condities zijn gelijk aan de 2-jarige opleiding Geetelijke Heelkunde.   Voor de kosten en lesdata zie de pagina ” kosten”.

Heb je vragen of wil je een kennismakingsgesprek? Bel of app naar 0646208450.

Misschien tot ziens!

Marianne Looij