Heremitage
«Terug naar het overzicht

Waarom lukt gronden niet?

Er komen zoveel mensen bij mij in de praktijk die al van alles geprobeerd hebben om hun gronding te herstellen. Ze gaan naar cursussen, workshops, retraites, therapieën en hebben nog steeds niet het gewenste resultaat bereikt. Ze kunnen een boek schrijven over wat ze allemaal over zichzelf weten maar het gevoel komt maar niet in orde.

Hoe komt dat? Om je gronding te herstellen zullen de blokkades die het tegenhouden moeten worden opgelost. Alleen inzicht in deze blokkades zijn niet toereikend. De blokkades zijn over het algemeen innerlijk kind trauma’s. Het kunnen ook heftige gebeurtenissen zijn uit het volwassen leven wat trauma heeft opgeleverd. Trauma is eigenlijk een energie die in het energiesysteem de werking verstoord. Het kan in verschillen chakra’s zitten, of in verschillende energielichamen maar ook in de verschillende zelven. Je hebt een persoonlijk zelf, hoger zelf en kosmisch zelf. Op het moment dat er iets naars gebeurd ga je omhoog in frequentie zodat je met je bewustzijn in het hoger of kosmisch zelf terecht komt. Om maar niet te hoeven voelen wat er beneden in het persoonlijk zelf plaatsvind. Daarmee is direct het antwoord gegeven waarom praten het niet oplost. Op het niveau van praten zit je in je persoonlijk zelf. Tijdens de situatie die trauma veroorzaakte zat je daar niet met je bewustzijn maar in de hogere regionen.  Om het trauma dus op te lossen moet je in het Hoger zelf en Kosmisch zelf de zaak schonen. Dus de lading eraf halen en de energie terugplaatsen waar het thuishoort. Zo dicht het gat in je hart of de knop die steeds wordt ingedrukt. Ingeval van Innerlijk kind trauma moet dus het stukje bewustzijn van het Innerlijk kind geschoond worden en teruggeplaatst. Het klinkt simpel en dat is het ook als je deze werkwijze gebruikt. Het komt erop neer dat de gaten in je hart worden gedicht.

Hoe doe ik dat? Tijdens de healing wordt het hele energiesysteem geschoond op alle zelven en Innerlijk kind delen die getraumatiseerd zijn. Dan wordt alles netjes op zijn plaats teruggezet. De prettige bijkomstigheid van deze healingmethode is dat aan het einde van de sessie de gronding is herstelt. Je ziet dat altijd bij de cliënten aan de ogen. De lichtjes zitten er weer in. Ook ontstaat er een prachtige uitstraling. In mijn beleving zien mensen er altijd jonger uit na een healing. Leuke bijkomstigheid.

Zodra de gronding is herstelt gaan er heel wat symptomen als sneeuw voor de zon weg. Mensen zijn fitter, kunnen beter denken, de mist is opgetrokken, een rustig hart, warme handen en voeten, de darmen werken beter, menstruatie klachten verminderen of verdwijnen, hyperventilatie verdwijnt, slaap verbeterd, libido herstelt, en je voelt je weer in je kracht staan. Als je stekkertje in de aarde zit en in de Bron kan je licht aan!

Wil je een afspraak maken voor een healingsessie of heb je interesse in de opleiding Geestelijke Heelkunde waar je deze techniek kunt leren in de jaaropleiding bij mij in Putten? Bel dan 0646208450 of app of mail jamlooij@gmail.com. Er zijn heel wat healers nodig in deze roerige tijden.

Met warme groet,

Marianne Looij


«Terug naar het overzicht