Heremitage
«Terug naar het overzicht

Voorjaar 2022

Het voorjaar heeft zich al even laten zien. Ons eerste voorjaar in Horssen. Wat altijd leuk is omdat je niet weet wat er allemaal uit de grond komt groeien. We hebben de boel aardig op orde. De paarden hebben het naar hun zin en de honden en katten hebben hun draai weer gevonden. Inmiddels ben ik gestart met een nieuwe groep Geestelijke Heelkunde 3=1. We hebben al twee weekenden buiten kunnen lunchen. De lokatie is heerlijk. We genieten met zijn allen van de fijne zitjes en plekjes. De prachtige bomen en bloesem die zich nu aandient. Nu alles zijn draai weer gevonden heeft ga ik op 20 mei a.s. van start met een 2e groep Geestelijke Heelkunde. Na een pauze van 2 jaar geniet ik weer volop van de lessen. Het voortschrijdend inzicht heb ik weer verwerkt in de methode en lesstof. De energie van de mensen is nog krachtiger geworden. Ze gaan zo snel door hun groei. Ik voel nu de ruimte voor een tweede groep. Je bent van harte welkom!

Mijn praktijk draait al weer een tijdje volop. Zowel op afstand als hier in Horssen. Een afstandshealing werkt als volgt. We bellen vooraf met elkaar om te bespreken wat je thema is. Dan ga ik aan het werk. Als ik klaar ben bel ik op en bespreken we de healing. Mocht er tussentijds iets zijn dan stuur je een whatsapp bericht.

Ella van Buren heeft haar praktijk Helend Bewegen ook hier in Horssen. Ze geeft binnenkort ook weer haar workshops Gronden en Grenzen. Kijk op haar website www.helendbewegen.nl voor de data.

Het nieuwe normaal bij ons is: een hart vol liefde, een hoofd vol wijsheid en handen vol power!

met warme groet,

Marianne Looij

0646208450


«Terug naar het overzicht