Heremitage
«Terug naar het overzicht

villa Randenbroek laatste nieuws

Met de komst van een nieuwe gemeenteraad in Amersfoort is het weer afwachten welke richting het op gaat met de villa. In de media verschijnt al dat ze Amerfoort weer groen willen maken. Nu dat belooft veel goeds voor het herplanten van bomen in Park Randenbroek. Het laatste nieuws over de verkoop van de villa is dat de gemeenteraad hierover binnenkort zal gaan beslissen. Misschien hebben ze weer hele andere plannen dan verkopen dus dit moeten we gewoon afwachten.

V.w.b. parkeren is inmiddels het parkeerterrein voor bezoekers van het park en onze villa gereed gemaakt. De ingang ligt tegenover de hoofdingang van het oude ziekenhuis. Bij de ingang staat een bord dat het bedoeld is voor bezoekers van het park. Aan het einde van het parkeerterrein ligt een witte brug. Als je die oversteekt en rechtuit blijft lopen langs de vijver kom je bij de villa uit.

De grote rode beuk voor onze deur zal gerooid worden. De laatste berichten zijn april. Ik ben toch zo benieuwd hoe de binnenkant eruit ziet. Er wordt maar gezegd dat hij zo ziek is. Dat zal dan te zien moeten zijn. Ik hoop dat ik ongelijk heb en dat hij niet voor niets wordt omgezaagd. Deze boom staat zelfs in boeken over bijzondere bomen. Dat hier niet meer moeite voor gedaan is om hem te behouden begrijp ik niet.

Op zaterdag 20 september 2014 gaan wij weer van start met een nieuwe groep voor de opleiding  Healing & Reading lesblok 1. Er staan in de agenda diverse kennismakingslessen en ook is het mogelijk een kennismakingsgesprek af te spreken.

Wij wensen iedereen een heerlijk voorjaar!

met warme groet,

Marianne Looij


«Terug naar het overzicht