Heremitage
«Terug naar het overzicht

Opleidingsnieuws!

Heremitage Opleiding Centrum gaat het land door!

Nieuws uit Haarlem:

De opleiding Geestelijke Heelkunde in Haarlem gaat nu ook op de maandag van start. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor mensen die een te druk weekend hebben of juist helemaal niets willen hebben wij een mogelijkheid om op maandag de opleiding te volgen. In de herfst start ook weer een weekendgroep. De planning daar voor  volgt nog.

Kennismakingsles: op maandagavond 27 augustus 2018 vanaf 19:00 uur

geven wij een kennismakingsles bij Flow Plaza in Haarlem. Je bent van harte welkom voor alle opleidingen Geestelijke Heelkunde op deze kennismakingsles. Zowel Petri de la Croix als Marianne Looij zullen hierbij aanwezig zijn. Graag even aanmelden vooraf via 0646208450 of mlooij@casema.nl.

Nieuws uit Midden Nederland:

Wij zijn nog volop bezig met een nieuwe locatie maar er wordt in oktober gestart in midden Nederland met het 1e jaar Geestelijke Heelkunde.

De opleiding  Geestelijke Heelkunde  3=1 start op 22 september 2018. Voor deze opleiding is het wenselijk een kennismakingsgesprek met Marianne Looij af te spreken. Er zijn hiervoor nog 2 plekjes beschikbaar. Wacht dus niet te lang.

Nieuws uit Den Haag

In januari 2019 zullen wij gaan starten met een afdeling voor de opleiding  Geestelijke Heelkunde in Den Haag. Na de verhuizing van Heremitage zullen wij hierover meer bekent maken. Als je belangstelling hebt voor deze locatie kun je alvast een berichtje sturen of even bellen 0646208450 of mlooij@casema.nl

Nieuws over Nederland

In  het decentralisatieplan voor de opleiding Geestelijke Heelkunde staan Tilburg en midden Drenthe nog op planning. Voor deze locaties zoeken wij nog fijne lesruimten. Dus tips zijn welkom. Ook als je belangstelling hebt voor deze locaties kun je dat alvast aangeven. Wij streven naar april 2019 om daar van start te gaan.

Nieuws over Heremitage Hoofdkantoor

In het hoofdkantoor zullen de lessen voor de opleiding Geestelijke Heelkunde 3=1 door Marianne Looij gegeven gaan worden.  Ook de diverse thema trainingen en werken met paarden gaat hier plaatsvinden.  Hou de agenda en/of facebook in de gaten. Zeer binnenkort zullen wij de locatie introduceren. Nog heel even geduld.

Warme groet,

Marianne Looij


«Terug naar het overzicht