Heremitage
«Terug naar het overzicht

Opleidingen in deze nieuwe onwerkelijkheid

In deze nieuwe onwerkelijkheid waar we in terecht gekomen zijn is het lastig om zaken als opleidingen vorm te geven. Ieder moment kan er weer iets veranderen waardoor lessen niet gevolgd kunnen worden.  Daarom heb ik een alternatief programma opgezet dat uit modules bestaat.

Om de opleiding Geestelijke Heelkunde 3=1 te volgen starten we met een weekend in Lunteren met 6 deelnemers. Een tweede groep van 6 deelnemers starten een week later. Deze 12 deelnemers gaan met elkaar werken en oefenen. Daarom gaan we met de introductieronde een aantal zaken digitaal maken waardoor je elkaar kunt leren kennen vanaf het begin. De modules bestaan uit 3 x 3 weekenden en 1 slotweekend. We starten met de eerste 3 weekenden vanaf begin november 2020. Je schrijft je daarvoor in en betaald deze. De volgende module kun je daarna weer voor inschrijven. Je loopt zo minder risico bij nieuwe maatregelen die het volgen van de lessen in Lunteren onmogelijk zouden maken. Als dit langdurige vertraging zou opleveren heb ik een digitale oplossing klaar liggen. Deze manier van werken maakt het volgen van de opleidingen flexibeler.

Naast de opleiding Geestelijke Heelkunde 3=1 start ik met een opleiding Geestelijke Heelkunde 2=1. Deze opleiding duurt ook 10 weekenden en specialiseert zich in voornamelijk de healingtechniek. Als je al coachingsopleidingen hebt gevolgd kan dit de geschikte opleiding voor je zijn.

De 2 en 3 jarige opleidingen worden in Haarlem gegeven door Petri de la Croix in Flow Plaza. Bij voldoende belangstelling start er in Lunteren een nieuwe groep 2-jarige opleiding Geestelijke Heelkunde in december 2020.

De Kosten:

3=1 € 3.960,- ex BTW voor 10 weekenden. (Inschrijving voor de hele opleiding afgenomen in modules) Lestijden: van 9:30 tot 18:00 uur.

2=1 € 3.960,- ex BTW voor 10 weekenden. ( Inschrijving voor de hele opleiding afgenomen in modules)

3=1 module 1 t/m 3 € 1.340,- ex BTW per module. Per module ingeschreven en afgerekend. Modules kunnen niet worden overgeslagen.

slotweekend met examen afsluiting € 450,- ex BTW.

2=1 module 1 t/m 3 € 1.340,- ex BTW per module. Per module ingeschreven en afgerekend.

2=1 slotweekend met examenafsluiting € 450,- ex BTW.

2 jarige opleiding Geestelijke Heelkunde € 3.250,- ex BTW. (30 lessen) Lestijden van 10:00 tot 16:00 uur.

Specialisatie Energy Coaching 12 lessen € 1.300,- ex BTW.

In november en december 2020 gaan bovenstaande opleiding van start. Als je belangstelling hebt maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 0646208450

De agenda wordt z.s.m. verder aangevuld. Heb je eerder vragen bel of app even.

Wij doen er alles aan om onze weerstand zo hoog mogelijk te houden. We zullen de wettelijke maatregelen toepassen omtrent het Coronabeleid. Dit zal echter een fijne opleidingstijd op deze droomlocatie niet in de weg staan.

Ik hoop je te ontmoeten.

met warme groet

Marianne Looij

0646208450

jamlooij@gmail.com

 

 

 

 

 

 


«Terug naar het overzicht