Heremitage
«Terug naar het overzicht

Renovatie Park Randenbroek en parkeren

Zoals velen van u weten wordt er hard gewerkt aan de renovatie van Park Randenbroek waarin wij gevestigd zijn. Naast het aanpassen van het Park wordt ook de bestrating vervangen. Voor bezoekers aan onze villa is er een parkeerplaats gereserveerd tegenover de ingang van het ziekenhuis Meander (locatie Elisabeth). (Dit ziekenhuis is verhuisd in december 2013, maar de ingang is nog zichtbaar) Op het terrein (Metgensbleek) zijn een 21 tal parkeerplaatsen voor bezoekers van het park gereserveerd. Een korte wandeling langs de vijver brengt u bij de villa die van daaruit al zichtbaar is.

heremitage park randenbroekMocht u slecht ter been zijn of iets moeten bezorgen, dan kunt u het park via de hoofdingang aan de Heiligenbergerweg 113 inrijden. De weg volgen tot aan de witte villa. U kunt dan parkeren voor de deur waar een aantal parkeerplaatsen zijn.

De werkzaamheden zijn nog niet afgerond. Het kan ook zijn dat u het park op een gegeven moment niet in kunt met de auto. Dus neem vooraf even contact op om te vragen of er toegang is het park in. Wij zijn hiervan op de hoogte.

Zolang de Gemeente Amersfoort nog geen nieuwe bestemming voor de villa waarin wij zitten heeft gevonden mogen wij hier in blijven. Daarom genieten wij ervan zolang als het kan. Aangezien de Gemeente heeft aangegeven dat het nog wel een aantal jaren kan duren voordat er een andere bestemming voor het pand wordt gevonden hebben wij besloten weer praktijkruimte aan derden te gaan verhuren. Ook voor kleine groepen kunt u bij ons terecht. Voor informatie over de verhuur even contact met mij opnemen. (0646208450) of via de  mail.

Met warme groet,

Marianne Looij


«Terug naar het overzicht