Heremitage
«Terug naar het overzicht

Klaar voor het nieuwe jaar!

Verhuizen blijft altijd een dingetje. Vooral als je zowel zakelijk als privé aan het verhuizen bent geweest. Maar goed de boel is op orde. Alles draait en functioneert. De healingsessies in mijn nieuwe praktijkruimte worden af en toe door de bezoekende damherten van een extra dimensie voorzien. Zo leuk. Staan er ineens een paar van die herten voor het raam ons aan te kijken. De herten op het landgoed hebben ontdekt dat ze veel hoger kunnen springen dan het hek is. Dus maken ze af en toe een ommetje over het landgoed. Staan ze ineens voor je neus.

De groepsruimte waarin ook de opleidingen worden gegeven werkt heerlijk. Een zee van ruimte en een heerlijke energie. In de villa waren we best verwend wat ons uitzicht betreft maar het doet er hier zeker niet voor onder. Ook hier is ieder raam een schilderij. De energie in dit pand is heerlijk licht en kost mij veel minder energie om mijn werk te doen. Een verademing. De bereikbaarheid is erg goed volgens onze bezoekers en gemakkelijk te vinden. Dus nu na 3 maanden kunnen we stellen dat het een zeer goede beslissing is geweest om op Landgoed Beukenrode te landen.

We gaan 2015 afsluiten met een meditatiehealing op maandagavond 21 december om 19:00 uur. Iedereen is welkom maar wel graag even reserveren.

In 2016 starten er diverse nieuwe workshops en op 18 maart een nieuwe groep voor de opleiding Healing & Reading/Geestelijke Heelkunde. Op onze website zullen alle aankondigingen vermeld worden en op onze facebookpagina.

De groepsruimte en praktijkruimtes kunnen ook gehuurd worden door derden. Voor informatie kun je contact opnemen met 0646208450.

Wij wensen iedereen een heerlijk kerstfeest en een gezond en liefdevol nieuwjaar!

met warme groet,

Heremitage

Marianne Looij en Cinda

Ella van Buren Helend Bewegen

Nicole van Wonderen  Praktijk van Wonderen

Chris Goos  Praktijk Energy Coaching

Marianne 2014


«Terug naar het overzicht