Heremitage
«Terug naar het overzicht

Heremitage is verhuisd naar Lunteren.

Heremitage is verhuisd naar Lunteren per 1 juni 2020. Wij hebben een fijne plek gevonden voor onze activiteiten, de paarden en natuurlijk voor ons zelf.  Op de glooiing van de Goudsberg, voor het middelpunt van Nederland zijn wij neergestreken. Het huis waar ik in 2013 al een enorme klik mee had is nu ons nieuwe onderkomen. De paarden zijn meeverhuisd en hebben het prima naar hun zin. Het adres is Hessenweg 116 Lunteren.

In de routeplanners wordt je nog wel eens verkeerd gestuurd.

Daarom even kort: Vanaf de Meulunterenseweg ga je op de kruising van “Het Hek” (dat is een cafetaria met daarnaast een hotel) de Hessenweg op richting de berg. Dan ga je direct het eerste zandweggetje linksaf. Daar staat een bordje “Kibbelpad”. Dat volg je tot je bij ons witte huis met daarnaast de Heremitage. Parkeren voor de deur.

Lunteren heeft ook een station. Vanaf het station is het te lopen via de Engweg, dan de Hessenweg op. Bovenop de berg waar het uitkijkpunt staat kun je ook het wandelpad langs de akkers nemen, glooiend naar beneden. Voorbij de houten fietsersbrug ga je dan in het bos linksaf tot aan het Heremitage gebouw. Je kunt ook langs de Hessenweg wandelen totdat je aan je rechterhand het Kibbelpad krijgt.

We hopen je op deze mooie plek weer te verwelkomen!

met warme groet,

Marianne Looij


«Terug naar het overzicht