Heremitage
«Terug naar het overzicht

Heremitage gaat verhuizen!

Al geruime tijd was bekent dat we de villa Randenbroek moeten verlaten. We hebben gezocht naar een passende locatie voor onze werkzaamheden. En die hebben wij gevonden op het Landgoed Beukenrode in Doorn. Op het landgoed staat een prachtig Jachtslot waar we onze festiviteiten kunnen vieren maar verder op het terrein staan een aantal panden waarvan wij er 1 gaan huren. Zowel de opleidingen als praktijken verhuizen naar dit pand. Vanaf 15 september 2015 zullen wij op de nieuwe locatie zitten.

http://www.beukenrode.nl geeft een kijkje op het landgoed. We zitten volledig in het bos. Ook beschikken we over een buitenruimte waar we bij mooi weer gebruik van kunnen maken. We moeten nog even aanpoten om alles over te verhuizen en wat werkzaamheden op onze nieuwe plek uit te voeren maar we hebben er zin in.

Op dit landgoed wordt op zaterdag 5 en zondag 6 september de Levenskunstbeurs georganiseerd. www.levenskunstbeurs.nl  Misschien leuk om eens een kijkje te gaan nemen.

Op onze website zal ik nog uitvoerig route e.d. aanpassen. Ook het nieuwe programma zal binnenkort op onze agenda verschijnen. De nieuwe groep voor de opleiding Healing & Reading start op 26 september 2015 op deze nieuwe locatie. Het landgoed ligt tussen Doorn en Driebergen en is ook met het Openbaar vervoer prima bereikbaar.

Wij hopen je een keer te ontvangen in ons nieuw onderkomen.  jachtslotBeukenrodelaan 2, 3941 ZP Doorn

met warme groet,

Marianne Looij


«Terug naar het overzicht