Heremitage
«Terug naar het overzicht

Energietraining voor gevoelige en heldere kinderen

NIEUW!

Op veler verzoek ga ik aan de slag met de prachtige kinderen die zoveel mooie talenten hebben maar regulier niet begrepen worden. Ze zijn geboren met een “cabrio”in plaats van een dichte auto. Ze moeten alleen leren hoe ze dat dak dicht kunnen doen als het nodig is. Dan is cabrio rijden uiteindelijk een stuk leuker dan een gewone auto.

Training voor kinderen die erg gevoelig zijn, waarnemingen hebben en willen leren omgaan met hun gevoeligheid. De regie hebben over hoe ze zich voelen en of ze wel of niet iets willen waarnemen. Bewust worden van zichzelf.

We gaan aan de slag met bewustwording van hun eigen energieveld en hoe ze dat kunnen beïnvloeden. Aan en uit zetten. In hun kracht staan. Gronding en grenzen.  Omgaan met waarnemingen. Uitleg van dromen. Kleurenleer. De taal van energie leren begrijpen.

Voordat het kind op les komt is er een training voor de ouders. Zij krijgen uitleg over hoe het energiesysteem werkt en wat hun kinderen ervaren en waarom. Door de ouders voor te bereiden op de lessen van de kinderen kunnen ze deze beter begeleiden en oefeningen met ze doen. Alles is erop gericht dat de kinderen leren hoe ze zichzelf in hun gronding kunnen houden waardoor ze de regie over zichzelf kunnen bewaren.

Na de kindertrainingen is er een afrondend gesprek met het kind en de ouders waarin persoonlijke adviezen gegeven worden.

We gaan aan de slag met 2 leeftijdsgroepen.

Kinderen van 7 tot 12 jaar. De ouders mogen in het pand blijven maar niet bij de les aanwezig zijn.

Kinderen van 13 tot 17 jaar.

De training aan de kinderen wordt gegeven op 4 zaterdagochtenden van 9:30 tot 13:00 uur.

De training vooraf aan de ouders wordt gegeven op 1 zaterdagochtend van 9:30 tot 13:00 uur.

De locatie: Zandschulperweg 2 3959 AX Overberg.

Kosten: € 555,- inclusief lesmateriaal, drinken en lekkers. (suikervrij en gezond)

Wil je vooraf bespreken of deze training geschikt is voor je kind of kinderen neem dan contact met mij op 0646208450.

De eerste oudertraining wordt op zaterdag 23 september 2023 gegeven. Na de training beslis je of je kind de kinder training mag volgen.

Geef je kind de gebruiksaanwijzing voor deze pittige wereld waarin we leven!

Met warme groet,

Marianne Looij


«Terug naar het overzicht