Heremitage
«Terug naar het overzicht

Energetisch Loket

Het gemis van het “energetisch loket”.

 

Recent werd ik benaderd door een vrouw die mij vertelde dat ze nu bijna alle “loketten”had bezocht die ze kon verzinnen om van haar klachten af te komen. Artsen konden niet de oorzaak vinden van haar buikpijnen en de diëtisten bleven trouw aan het door hun ontwikkelde dieet. Nu was ik het “laatste loket” wat ze kon verzinnen. Via via over mij gehoord. Zoals dat meestal gaat. Tot nu toe heeft ze nog steeds geen buikpijn gehad.

De oorzaak van fysieke pijnen kunnen heel goed een energetische oorzaak hebben. Ook op het energievlak zijn er dan weer een scala aan mogelijkheden die het kunnen veroorzaken. Maar het vinden van de oorzaak gaat meestal een stuk makkelijker en sneller dan wat een regulier onderzoek nodig heeft om tot een antwoord te komen.

Als de artsen of psychologen de oorzaak van klachten niet kunnen vinden worden mensen naar huis gestuurd met het idee dat er dan geen alternatief is wat de oplossing kan zijn.  Ze moeten er maar mee leren leven. Ik krijg met een grote regelmaat mensen in de praktijk die al jaren aan het zoeken zijn naar de oplossing van hun klachten. Zowel psychische als fysieke klachten hebben heel vaak een energetische verstoring als oorzaak. Ik krijg heel vaak te horen van cliënten; was ik maar heel wat jaren eerder bij je gekomen.

Vaak is de weg naar herstel een energieschoning. Het komt ook regelmatig voor dat er nog meer moet gebeuren. Bijvoorbeeld met voeding of het corrigeren van wervels, ontladen van het fysieke lichaam van trauma met lichaamswerk. Soms is het een één tweetje die uiteindelijk voor de oplossing zorgt.

In mijn wereld gaan we voor het vinden van de oorzaak en de gevolgen daarvan. Alles wat je meemaakt laat zijn sporen achter in je energiesysteem. Op dat niveau is het ook te schonen en te ontladen.  We kunnen het litteken niet weg halen, maar wel de lading die erop zit. De gebeurtenis blijft een herinnering. Zowel fysieke als psychische klachten kunnen door een verstoring in het energiesysteem ontstaan zijn.

Toen ik mijn winkel nog had was het laagdrempelig voor mensen om advies te vragen. Nu is dat wat lastiger voor veel mensen. Daarom ga ik daar verandering in aanbrengen. Ik start met het:

ENERGETISCH LOKET

Je kunt een email sturen waarin je je vraag stelt. Ik heb nodig een recente foto en je naam. Je kunt ook vragen over kinderen, honden, katten, paarden aan mij sturen.

Wat ik voor je kan uitzoeken is of een healing of andere complementaire behandeling je van je klachten kan afhelpen. Inmiddels heb ik 25 jaar ervaring in deze wereld van gezondheidszorg en kan je helpen je weg hierin te vinden.

Op deze website staan ook vele publicaties met uitleg over verschillende aandoeningen.

Het Energetisch Loket kost € 10,- per case. Als je daarna voor een sessie bij mij komt trek ik dat van de kosten af.  Dit reken ik om het serieus te houden. Je stuurt je vraag in en maakt € 10,- over op rekeningnr. NL39INGB0007668332 t.n.v. Heremitage met vermelding van EL en de naam van de persoon of het dier waar de vraag over gaat. Zet bovenaan je email bij het onderwerp ook EL + naam.  Binnen 3 dagen heb je het antwoord op je email retour. Vermeld ook een telefoonnummer waar ik je eventueel kan bereiken.

Ik hoop op deze manier mensen te kunnen helpen hun weg te vinden naar herstel.

Met warme groet,

 

Marianne Looij

jamlooij@gmail.com

ik ben

 

 


«Terug naar het overzicht