Heremitage
«Terug naar het overzicht

de koorden die ons maken of breken.

De koorden die ons maken of breken

Problemen met het gezin waar je uitkomt en altijd het gevoel dat je tekort komt? En daarnaast ook moeite een goede relatie op te bouwen? Moeite met je te verbinden met je kinderen? Het probleem zit hem in de koorden.

 

Op het moment dat onze ziel geland is in de baarmoeder en verbonden is met ons nieuwe aardse lichaam is het van belang dat er een energieverbinding vanuit de hartchakra van de moeder naar de hartchakra van het kind wordt gelegd. Deze verbinding zorgt ervoor dat het kind zich op een goede manier gaat binden aan de moeder en zich welkom voelt. Er zijn echter een heleboel redenen waarom deze eerste verbinding niet tot stand komt. (de vader verbindt zich ook uiteraard maar op een later tijdstip)

 

Bijvoorbeeld als een vrouw al één of meerdere miskramen heeft gehad. Daar kunnen ze zo’n pijn van in hun hart hebben dat ze “even wachten of het wel goed gaat deze keer” met de verbinding aanleggen. Dat gebeurt niet op bewust niveau. Als het kind eenmaal gezond en wel geboren is wil de moeder wel verbinden maar dan is er al een trauma ontstaan bij het kind. Deze situatie snappen we allemaal en heeft niemand schuld of iets dergelijks aan. Maar de gevolgen van deze vertraagde verbinding zijn enorm.

Het kind heeft altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn. Voelt zich altijd te min. Wat de moeder ook doet, het gat in het hartchakra krijgt ze niet gerepareerd. Op het moment dat er een volgend kind komt en de moeder kan wel verbinden dan zal het eerste kind altijd een jaloezie voelen naar het kind wat erna geboren is. Die heeft iets wat hij of zij nooit gehad heeft. Wat dit jongste kind ook doet, het zal nooit genoeg zijn.

Een volgend probleem gaat zich voordoen op het moment dat er relaties gaan ontstaan. Vriendschappelijk of liefdesrelaties. Het blijkt dat als je geen verbinding met je moeder hebt gehad in de baarmoeder je moeite hebt met vrouwen. Zo ook als je vader geen verbinding met je is aangegaan op energieniveau je moeite zult hebben met de verbinding met mannen. Dat de vader of moeder geen verbinding kan maken komt ook vaak voort uit het feit dat zij zelf geen verbinding hadden met hun vader en/of moeder. Zo wordt dit thema doorgegeven. Zo kun je ook weer moeite hebben met het verbinden met je eigen kinderen. Als het probleem bij je vader zit krijg je moeite met je zonen. Zit het bij je moeder wordt je dochter de uitdaging.

 

Een voorbeeld: Een tweeling, twee mannen uit 2 eieren, die geen verbinding met hun moeder hadden. De een ontwikkelde zich als hetero de ander als homo. De hetero man had alsmaar problemen met relaties met vrouwen aan gaan. De homo man had nergens last van. Hun vader had wel een sterke verbinding met ze.

 

Heb je moeite met je te verbinden met je partner. Ga dan eens na hoe de verbinding met je vader of moeder is. Heb je moeite met mannen of vrouwen. Het antwoord ligt bij je ouders. Kijk dan eens naar je opa en oma en de verbinding met je ouders. De antwoorden van de oorzaak liggen daar.

 

Hoe kom je er van af en wat is er aan te doen.

Aangezien het probleem op energie niveau in je bewustzijn zit en niet in je hersens moet je het ook op dat niveau oplossen. In de healingtechniek die ik heb ontwikkeld, Geestelijke Heelkunde, zit een onderdeel schonen van koorden met de ouders en voorouders. Hiermee repareren wij wat stuk is. De lading gaat er van af en de innerlijk kind stukken die erbij horen worden geschoond. Op die manier kan het gaan integreren. Op mijn website staan diverse therapeuten die dit voor je kunnen doen.

met warme groet,

Marianne Looij

vertrouwen

 


«Terug naar het overzicht